AMERİKA VİZESİ ALMANIN YOLLARI NELERDİR ?

AMERİKA VİZESİ ALMANIN YOLLARI NELERDİR ? Soru: Çalıştığım restaurantta yabancı turist ağırladığımız için İngilizcemi geliştirmeliyim. İşletmeden imzalı evrakla iznim var ancak ilk vizemde red aldım ve ikincisinde de red alacağımı düşünüyorum. Amerika vizesi almak için başka hangi yolları deneyebilirim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA IRKÇI SALDIRI SONRASI KİŞİLERİN YASAL HAKLARI NEDİR ?

AMERİKA’DA IRKÇI SALDIRI SONRASI KİŞİLERİN YASAL HAKLARI NEDİR ? Soru: Amerika’da ırkçı saldırıyla karşılaşırsam ya da polisin tacizine maruz kalırsam ne gibi hakkım var ? Kimlik göstermek şart mı vs. ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU…

FacebookTwitterGoogle+
Details

İŞYERİ ÜZERİNDEN SPONSORLUKTA GREEN CARD İÇİN GEREKLİ İŞLEMLER NEDİR ?

İŞYERİ ÜZERİNDEN SPONSORLUKTA GREEN CARD İÇİN GEREKLİ İŞLEMLER NEDİR ? Soru: Türkmenistanlıyım, Amerika’da bana Green Card için sponsor olacak firma buldum. Benim için firmanın nereye başvurması lazım ve hangi evrakları hazırlaması gerekiyor ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD TURİST VİZESİ SAHİBİ NASIL AMERİKAN VATANDAŞI OLUR ?

ABD TURİST VİZESİ SAHİBİ NASIL AMERİKAN VATANDAŞI OLUR ? Soru: 10 yıllık turist vizem var. Amerikan vatandaşı olmak istiyorum. Nasıl başvuruda bulunabilirim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA DE…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD BAŞVURUSU YAPILMAYAN AİLE FERTLERİNİN HAKKI

GREEN CARD BAŞVURUSU YAPILMAYAN AİLE FERTLERİNİN HAKKI Soru: 2008 yılında ailece Green Card başvurusu yaptık ve çıktı. Tüm evrakları düzenledik, önce ben Amerika’ya gittim, eşimi ve çocuklarımı bazı nedenlerden dolayı götüremedim. Bize Amerika’dan gelen sarı zarflar duruyor, hakları zayi mi oldu, eğer zayi olduysa tekrar Green Card başvurusu yapabilir miyim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ESKİ PASAPORTLA AMERİKA’YA GİRİŞTE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

ESKİ PASAPORTLA AMERİKA’YA GİRİŞTE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Soru: Oğlum ile benim aynı pasaportla 2010 yılında 10 yıllık vizemiz var. Daha sonra pasaportlarımız ayrı ayrı yenilendi ama vizeler eski beraber kullandığımız pasaportta kaldı. 2019 yılının yaz aylarında oğlum tek başına Amerika’ya giriş yapacak. Ama vize annesine yani bana ait olan eski pasaportta. Girişte bensiz bu eski…

FacebookTwitterGoogle+
Details

SABIKA KAYDI ABD VATANDAŞIYLA EVLİLİKTE SORUN OLUR MU ?

SABIKA KAYDI ABD VATANDAŞIYLA EVLİLİKTE SORUN OLUR MU ? Soru: Eşim ABD vatandaşı ben Türkiye’de yaşıyorum, 7 ay cezaevinde yattım, cezam tamamlandı, sabıkalıyım. Petition vizesine başvurduk, bu süreçte sabıka kaydım sorun olur mu ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.…

FacebookTwitterGoogle+
Details

YABANCI VATANDAŞLARIN KONSOLOSLUKTAN SABIKA KAYDI ALMASI

YABANCI VATANDAŞLARIN KONSOLOSLUKTAN SABIKA KAYDI ALMASI Soru: Green Card mülakatında ülke dışında 6 aydan fazla bulununca sabıka kaydı isteniyor. Ben Türkmenistanlıyım, uzun süre Türkiye’de yaşadım, sabıka kaydını nasıl alabilirim, bunun için Türk Konsolosluğu’na mı gitmem gerekiyor ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD TURİST VİZESİNİ ÖĞRENCİ VİZESİNE ÇEVİRDİKTEN SONRA ESKİ VİZE NE OLUR ?

ABD TURİST VİZESİNİ ÖĞRENCİ VİZESİNE ÇEVİRDİKTEN SONRA ESKİ VİZE NE OLUR ? Soru: Amerika’da turist vizesinden öğrenci vizesine statü değişikliği onaylandıktan sonra elimizdeki B1 vizesi değişiyor mu yoksa F1 vizesinin süresi dolana kadar tekrar aynı şekilde sürüyor mu ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından…

FacebookTwitterGoogle+
Details

B1 VİZESİNİ F1 VİZESİNE ÇEVİRDİKTEN SONRA TÜRKİYE’YE DÖNMEK ŞART MI ?

B1 VİZESİNİ F1 VİZESİNE ÇEVİRDİKTEN SONRA TÜRKİYE’YE DÖNMEK ŞART MI ? Soru: Amerika’ya B1 vizesiyle girildikten sonra, F1 öğrenci vizesine geçiş için onay alınırsa Türkiye’ye tekrar dönmek gerekli midir ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU –…

FacebookTwitterGoogle+
Details