E2 VİZE REDDİ SONRASI YAPILMASI GEREKEN İŞLEM NEDİR ?

E2 VİZE REDDİ SONRASI YAPILMASI GEREKEN İŞLEM NEDİR ? Soru: E2 vizesine başvurduk 221 g maddesine göre ret aldık ama herhangi bir ek belge istemediler, pasaportlar konsoloslukta kaldı, bu durumda ne yapabiliriz ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

F1 VİZE STATÜ DEĞİŞİKLİĞİNİ BEKLERKEN AMERİKA’DA EVLİLİK SÜRECİ NASIL İŞLER ?

F1 VİZE STATÜ DEĞİŞİKLİĞİNİ BEKLERKEN AMERİKA’DA EVLİLİK SÜRECİ NASIL İŞLER ? Soru: F1 vizesi statü değişikliği bekleme sürecinde evlenirsek process nasıl işler ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN LAW FIRM CONTACTS – İLETİŞİM BİLGİLERİ – CONTACTOS: ADDRESS: 26…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD TURİST VİZESİNE BAŞVURMADAN ÖNCE DÖVİZ HESABI AÇMA ZORUNLULUĞU GETİRİLDİ Mİ ?

ABD TURİST VİZESİNE BAŞVURMADAN ÖNCE DÖVİZ HESABI AÇMA ZORUNLULUĞU GETİRİLDİ Mİ ? Soru: ABD turist vizesine başvurmadan önce döviz hesabı açmak ve orada en az 3 aylık yaşam giderimi karşılayacak kadar hesabımda dolar göstermek zorundayım gibi bir şey okudum. Bunun doğruluk payı nedir, ne yapmamızı tavsiye edersiniz ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi…

FacebookTwitterGoogle+
Details

TURİST VİZESİYLE AMERİKA’YA GELİP EB3 VİZESİYLE ABD’DE KALABİLİR MİYİM ?

TURİST VİZESİYLE AMERİKA’YA GELİP EB3 VİZESİYLE ABD’DE KALABİLİR MİYİM ? Soru: Ben 2 senedir Polonya’da yaşıyorum. Buraya aşçılık belgemle sponsor vasıtası ile çalışma vizesi ile geldim, şu an süreli oturumum var. Ben 2 yıllık et endüstrisi mezunuyum, sonrasında 4 yıllık işletme lisansımı tamamladım. Kasaplığım var, aşçılık belgem ve 2 yılı aşkın deneyimim mevcut. İngilizcem çok…

FacebookTwitterGoogle+
Details

5 YILLIK J1 VİZESİYLE İKİNCİ STAJ İÇİN AMERİKA’YA GİDEBİLİR MİYİM ?

5 YILLIK J1 VİZESİYLE İKİNCİ STAJ İÇİN AMERİKA’YA GİDEBİLİR MİYİM ? Soru: Ben geçtiğimiz yaz Work and Travel programına gittim. 5 yıllık J1 vizesi verdiler. Bu sene 2 aylık staja gitmeyi düşünüyorum. Tekrar vize başvuru yapmam gerekiyor mu ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından…

FacebookTwitterGoogle+
Details

5 Aralık 2019-Avukat Ayhan Ogmen-Online Canlı Yayını Tam Hali

5 Aralık 2019-Avukat Ayhan Ogmen-Online Canlı Yayını Tam Hali Avukat Ayhan Ogmen’in, 5 Aralık 2019 Perşembe günü, Facebook – Instagram – YouTube – Periscope Ortak Canlı Yayınında; ABD Göçmenlik, Başkan Trump’ın Göçmenlerle İlgili Son Açıklamaları, Göçmen Vatandaşların Son Durumları, ABD’de Yatırım, Gayrimenkul, Ticaret Hukuku, Yatırımcı Vizesi, ABD Green Card, ABD Vatandaşlık İşlemleri, ABD Vizeleri, ABD…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD VATANDAŞI ÇOCUK AİLESİNİ NE ZAMAN AMERİKA’YA GÖTÜREBİLİR ?

ABD VATANDAŞI ÇOCUK AİLESİNİ NE ZAMAN AMERİKA’YA GÖTÜREBİLİR ? Soru: Oğlum 19 yaşında Amerika’da çalışıyor ve ABD pasaportu var. Türkiye’den gideli 5 ay oldu, ailesini götürebilmesi için ne yapmamız gerekiyor ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN LAW FIRM…

FacebookTwitterGoogle+
Details

TÜRKİYE’DEKİ VERGİ BORCUM F1 VİZESİ ALMAMA ENGEL OLUR MU ?

TÜRKİYE’DEKİ VERGİ BORCUM F1 VİZESİ ALMAMA ENGEL OLUR MU ? Soru: Türkiye’de vergi borcum varken, f1 öğrenci vizesi alabilir miyim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN LAW FIRM CONTACTS – İLETİŞİM BİLGİLERİ – CONTACTOS: ADDRESS: 26 Broadway, 17th…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD TURİST VİZESİNE BORDO VEYA YEŞİL PASAPORT İLE BAŞVURU FARKI NEDİR ?

ABD TURİST VİZESİNE BORDO VEYA YEŞİL PASAPORT İLE BAŞVURU FARKI NEDİR ? Soru: Turist vizesine bordo veya yeşil pasaportum ile başvuru yapmamın bir farkı var mı, hangisi bana avantaj sağlar ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN LAW FIRM…

FacebookTwitterGoogle+
Details