ABD TURİST VİZESİ MÜLAKATINDAN RED ALANLAR NE YAPMALIDIR ?

ABD TURİST VİZESİ MÜLAKATINDAN RED ALANLAR NE YAPMALIDIR ? Soru: İki kızımla ve eşimle Amerika’ya gitmek için vize istedik. Türkiye’de üretim yapıyoruz. Eşim ve ben vize aldık. 15 yaşındaki ve 22 yaşındaki kızlarım alamadı. 22 yaşındaki kızımın mal varlığı ve işi olduğu halde onlar alamadı. Fakat ülke dışına ilk defa çıkıyorlar. Tabi ki isteğimiz de…

FacebookTwitterGoogle+
Details

F1 ÖĞRENCİ VİZESİYLE AMERİKA’DA SOSYAL GÜVENLİK NUMARASI NASIL ALINIR ?

F1 ÖĞRENCİ VİZESİYLE AMERİKA’DA SOSYAL GÜVENLİK NUMARASI NASIL ALINIR ? Soru: F1 öğrenci vizesiyle Amerika’da sosyal sigorta numarası alınabilir mi ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA DE ABOGADO: Başta…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD KAZANAN BEKAR KİŞİ FİNANSAL DURUMU İÇİN NE YAPMALIDIR ?

GREEN CARD KAZANAN BEKAR KİŞİ FİNANSAL DURUMU İÇİN NE YAPMALIDIR ? Soru: Bekarım, üniversiteden yeni mezun oldum. Green Card çıkarsa finansal durumumu göstermem için ne tür alternatifler vardır, çünkü elimde yeterince kaynak yok ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD ÇEKİLİŞİNİ KAZANDIKTAN NE ZAMAN SONRA KART ALINIR ?

GREEN CARD ÇEKİLİŞİNİ KAZANDIKTAN NE ZAMAN SONRA KART ALINIR ? Soru: Green Card çekilişinden kart kazanan kişi, kaç yıl sonra kartını alabilir ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA DE…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD İLE AMERİKA’YA GİRDİKTEN SONRA YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER NELERDİR ?

GREEN CARD İLE AMERİKA’YA GİRDİKTEN SONRA YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER NELERDİR ? Soru: Green Card sahibi olarak Amerika’ya ilk girişimizi yaptıktan sonra, yapacağımız diğer işlemler hakkında kısaca bilgi verir misiniz ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU –…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD VATANDAŞI KARDEŞ ÜZERİNDEN GREEN CARD BAŞVURUSU NASIL YAPILIR ?

ABD VATANDAŞI KARDEŞ ÜZERİNDEN GREEN CARD BAŞVURUSU NASIL YAPILIR ? Soru: Ben de İstanbul’da avukatım. Kardeşlerim Amerika’da vatandaşlar. Ben de aile durumu üzerinden Green Card başvurusu yapabilir miyim ? Bu süre içerisinde Amerika’ya gidebilir miyim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA UZUN YILLAR YAŞAYAN KİŞİLER TURİST VİZESİNİ NASIL ALIR ?

AMERİKA’DA UZUN YILLAR YAŞAYAN KİŞİLER TURİST VİZESİNİ NASIL ALIR ? Soru: On sekiz yıl önce on yıl New York’ta yaşadım, fakat şimdi Türkiye’deyim. İş verenim ve turist vizesi almak istiyorum, sizce kolay vize alabilir miyim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail…

FacebookTwitterGoogle+
Details

F1 ÖĞRENCİ VİZESİYLE AMERİKA’DA E1 VEYA E2 VİZESİ NASIL ALINIR ?

F1 ÖĞRENCİ VİZESİYLE AMERİKA’DA E1 VEYA E2 VİZESİ NASIL ALINIR ? Soru: F1 öğrenci vizesiyle Amerika’ya gidip, orada bir iş yerine ortak olursam Türkiye’ye gelmeden E1 ya da E2 vizesi alabilir miyim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD PUANLAMA SİSTEMİNDE PUAN DÜŞÜKSE NE YAPILMALIDIR ?

GREEN CARD PUANLAMA SİSTEMİNDE PUAN DÜŞÜKSE NE YAPILMALIDIR ? Soru: Ben Green Card kazandım. Ama ilk okul mezunuyum ve mesleğim erkek kuaförlüğü. 30 yıldır bu işi yapıyorum ve 10 yıllık ustalık belgem var. Green Card puan sistemi yani SVP’den puanım 5.5 ve düşük olduğu için ne yapmam gerekiyor ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda…

FacebookTwitterGoogle+
Details