ABD VATANDAŞI EŞLER TÜRKİYE’DEN ÜVEY EVLAT GETİREBİLİR Mİ ?

ABD VATANDAŞI EŞLER TÜRKİYE’DEN ÜVEY EVLAT GETİREBİLİR Mİ ? Soru: ABD vatandaşı ile evliyim ve yaklaşık 6 ay önce Green Card’ımı aldım. Türkiye’de yaşayan 28 yaşında oğlumu Amerika’ya getirmek için Green Card statümle başvuru yapabilir miyim ? Ya da ABD vatandaşı eşim stepchild olarak oğlum için başvuru yapabilir mi ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA E2 VİZESİYLE YATIRIM YAPIP İKİNCİ BİR İŞ YAPILIR MI ?

AMERİKA’DA E2 VİZESİYLE YATIRIM YAPIP İKİNCİ BİR İŞ YAPILIR MI ? Soru: E2 veya herhangi bir yatırım vizesi alıp bir iş yaparken örneğin franchise cafe açmışken, cebimdeki diğer sermaye ile farklı bir iş yapabilir miyim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA VİZESİ ALDIKTAN SONRA İŞTEN AYRILMAK VİZEDE SORUN YARATIR MI ?

AMERİKA VİZESİ ALDIKTAN SONRA İŞTEN AYRILMAK VİZEDE SORUN YARATIR MI ? Soru: Amerika vizesi aldıktan sonra Türkiye’de çalışırken işten ayrıldım diyelim, Amerika’ya girişte vizede bir sıkıntı olur mu ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN LAW FIRM CONTACTS –…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA YATIRIM İÇİN SIFIRDAN ŞİRKET KURMAK MI YOKSA ŞİRKET DEVRALMAK MI KOLAYDIR ?

AMERİKA’DA YATIRIM İÇİN SIFIRDAN ŞİRKET KURMAK MI YOKSA ŞİRKET DEVRALMAK MI KOLAYDIR ? Soru: Ben New Jersey’de yatırım yapıp yatırımcı vizesi almak istiyorum. Bu minvalde sıfırdan şirket mi kurmak yoksa mevcut bir inşaat şirketini satın almak mı süreci kısaltır ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon…

FacebookTwitterGoogle+
Details

18 Temmuz 2019-Avukat Ayhan Ogmen-Online Canlı Yayını Tam Hali

18 Temmuz 2019-Avukat Ayhan Ogmen-Online Canlı Yayını Tam Hali Avukat Ayhan Ogmen’in, 18 Temmuz 2019 Perşembe günü, Facebook – Instagram – YouTube – Periscope Ortak Canlı Yayınında; ABD Göçmenlik, Başkan Trump’ın Göçmenlerle İlgili Son Açıklamaları, Göçmen Vatandaşların Son Durumları, ABD’de Yatırım, Gayrimenkul, Ticaret Hukuku, Yatırımcı Vizesi, ABD Green Card, ABD Vatandaşlık İşlemleri, ABD Vizeleri, ABD…

FacebookTwitterGoogle+
Details

F1 VİZESİYLE AMERİKA’DA MAKSİMUM NE KADAR KALABİLİRİM ?

F1 VİZESİYLE AMERİKA’DA MAKSİMUM NE KADAR KALABİLİRİM ? Soru: F1 vizesiyle kaç sene Amerika’da kalabilirim, bunun maksimum bir sınırı var mıdır ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN LAW FIRM CONTACTS – İLETİŞİM BİLGİLERİ – CONTACTOS: ADDRESS: 26 Broadway,…

FacebookTwitterGoogle+
Details

J1 VİZESİ İKİ YIL KURALININ KALKMASINI BEKLERKEN F1 VİZESİNE GEÇİŞ YAPABİLİR MİYİM ?

J1 VİZESİ İKİ YIL KURALININ KALKMASINI BEKLERKEN F1 VİZESİNE GEÇİŞ YAPABİLİR MİYİM ? Soru: Amerika’da J1 internship programıyla bulunmaktayım. Waiwer başvurumun kalkmasını beklerken, J1 vizemi F1 vizesine çevirebilir miyim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN LAW FIRM CONTACTS…

FacebookTwitterGoogle+
Details

WORK AND TRAVEL İLE AMERİKA’YA GELEN ÖĞRENCİLER PROBLEM YAŞARSA NE YAPMALIDIR ?

WORK AND TRAVEL İLE AMERİKA’YA GELEN ÖĞRENCİLER PROBLEM YAŞARSA NE YAPMALIDIR ? Soru: Work and Travel programıyla Amerika’ya geldik. Hem Türkiye’de bize aracı olan firma hem de burada çalıştığımız firma başta bizlere verdikleri sözü tutmuyorlar. Örneğin yaşadığımız yaşam standartları oldukça kötü. Yaşadığımız evde insan bile yaşamaz durumda, fare var ve ısıtıcı bile çalışmıyor. Bunları çalıştığımız…

FacebookTwitterGoogle+
Details

J1 İKİ YIL KURALININ KALKMASINI BEKLEMEDEN EVLİLİKLE GREEN CARD BAŞVURUSU YAPMAK

J1 İKİ YIL KURALININ KALKMASINI BEKLEMEDEN EVLİLİKLE GREEN CARD BAŞVURUSU YAPMAK Soru: Ben Amerika’ya 2016 Nisan ayında internship programı ile geldim ve program bittikten sonra dönmedim. Geçen Kasım ayında evlendim ama benim vizemde iki yıl kuralı var, bunu waiver etmek için başvuruyu yaklaşık olarak bir ay öncesinden yaptım. Tahminen cevap gelmesi iki ayı falan bulur.…

FacebookTwitterGoogle+
Details