TÜRKİYE’DEN AMERİKA’YA GELEN ÇOCUK BAKICISI AİLESİNİ BERABERİNDE GETİREBİLİR Mİ ?

TÜRKİYE’DEN AMERİKA’YA GELEN ÇOCUK BAKICISI AİLESİNİ BERABERİNDE GETİREBİLİR Mİ ? Soru: Türkiye’den Amerika’ya gelen çocuk bakıcısı, eşini ve çocuklarını da beraberinde getirebilir mi, getirirse bu kaç ay sürer ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’YA ÇOCUK BAKICISI GETİREMEK İSTEYEN AİLENİN GELİR DÜZEYİ NE KADAR OLMALIDIR ?

AMERİKA’YA ÇOCUK BAKICISI GETİREMEK İSTEYEN AİLENİN GELİR DÜZEYİ NE KADAR OLMALIDIR ? Soru: Çocuk bakıcısı getirmek isteyen ailenin gelir düzeyi ne kadar ve nasıl olmalıdır ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM –…

FacebookTwitterGoogle+
Details

TÜRKİYE’DEN AMERİKA’YA ÇOCUK BAKICISI GETİRMENİN ŞARTLARI NEDİR ?

TÜRKİYE’DEN AMERİKA’YA ÇOCUK BAKICISI GETİRMENİN ŞARTLARI NEDİR ? Soru: Türkiye’den Amerika’ya çocuk bakıcısı getirmenin şartları nelerdir, yaş haddi var mıdır ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA DE ABOGADO: Başta…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ÇOCUKLARI ÜZERİNDEN GREEN CARD ALAN AİLE VATANDAŞLIK İÇİN NE KADAR BEKLER ?

ÇOCUKLARI ÜZERİNDEN GREEN CARD ALAN AİLE VATANDAŞLIK İÇİN NE KADAR BEKLER ? Soru: Çocukları sponsor olup da Green Card alan anne ve babanın, Amerikan vatandaşı olmaları için, Amerika’da belli bir gün sayısı geçirmeleri gerekiyor mu ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’YA GİRİŞ CEZASI OLANLAR ABD’DE EVLİLİK YAPABİLİR Mİ ?

AMERİKA’YA GİRİŞ CEZASI OLANLAR ABD’DE EVLİLİK YAPABİLİR Mİ ? Soru: Turist vizesiyle Amerika’da çalıştığım için Amerika’ya 5 yıl giriş cezası aldım. Bu durum benim evlilik yapmama ya da Green Card çekilişinde sorun teşkil eder mi ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail…

FacebookTwitterGoogle+
Details

TURİST VİZESİNİ ÖĞRENCİ VİZESİNE ÇEVİRDİKTEN SONRA YAPILMASI GEREKENLER ?

TURİST VİZESİNİ ÖĞRENCİ VİZESİNE ÇEVİRDİKTEN SONRA YAPILMASI GEREKENLER ? Soru: Eşim Amerika’ya turist vizesiyle geldi. 4 ay sonra vizesini 6 ay daha uzatıp öğrenci vizesine başvurdu. Ancak okula başvurduktan iki ay sonra okul arayıp alt statünüzün devam etmesi gerektiği söyledi. Yeni kanuna göre ancak biz okula başvurduktan 1 ay sonra alt statü vizemiz bitmişti. Bu…

FacebookTwitterGoogle+
Details

TURİST VİZESİYLE ABD’YE GELDİKTEN SONRA BOŞANAN ÇİFTLER TEKRAR AMERİKAYA GELEBİLİR Mİ ?

TURİST VİZESİYLE ABD’YE GELDİKTEN SONRA BOŞANAN ÇİFTLER TEKRAR AMERİKAYA GELEBİLİR Mİ ? Soru: Benim kardeşim 2017 yılında eşi ile birlikte turist vizesi alıp Amerika’ya geldi. 6 aylık süreleri dolmadan 28 Ocak 2018’de Amerika’dan çıkış yaptılar. Sürelerinin dolmasına 2 hafta kala kardeşim eşinden ayrıldı. Kardeşim önümüzdeki aylarda tekrar Amerika’ya gelmeyi düşünüyor. Aynı yıl içinde Amerika’ya giriş…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA STATÜ DEĞİŞİMİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ?

AMERİKA’DA STATÜ DEĞİŞİMİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ? Soru: Eşim turist vizesiyle geldi, vizesini altı ay uzattı, sonra da okula başvurdu. 11 ay oldu haber yok, bu arada sponsorluğa başvurdu. Okuldan ret gelirse kaçak duruma düşer mi, sponsorluk sürecini nerde beklemeli ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA YASAL YAŞAYANLAR KAÇ YIL SONRA GREEN CARD ALIR ?

AMERİKA’DA YASAL YAŞAYANLAR KAÇ YIL SONRA GREEN CARD ALIR ? Soru: Yaklaşık dört yıldan beri Amerika’da yasal olarak çalışıyorum. Acaba benim Green Card şansım var mı, varsa ne yapabilirim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU –…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD ADRES DEĞİŞİKLİĞİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ?

GREEN CARD ADRES DEĞİŞİKLİĞİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ? Soru: Ben Amerikan vatandaşıyım, eşim 2 yıllık Green Card aldı. Süresi bitmeden 10 yıllık için başvurduk ve uzatma geldi. Şuan Florida’da ikamet etmekteyiz. Ama şartlar gereği California, San Francisco’ya taşınmak istiyoruz. USCIS case status check yaptık. 10 yıllık Green Card için hala bir bilgi yok. California’ya taşınsak…

FacebookTwitterGoogle+
Details