Amerika’ya İltica Edip Ret Alırsak Kanada’da İltica Hakkımız Var Mı ?

Amerika’ya İltica Edip Ret Alırsak Kanada’da İltica Hakkımız Var Mı ? Soru: Amerika’ya iltica edip ret alırsak Kanada’da iltica hakkımız var mı ? İltica konusunda herhangi iki ülke arasında anlaşma var mı ? ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD F1 Vizesi Süresi Dolduktan Sonra Tekrar Dil Okuluna Kayıt Yaptırılır Mı ?

ABD F1 Vizesi Süresi Dolduktan Sonra Tekrar Dil Okuluna Kayıt Yaptırılır Mı ? Soru: Kuzenim salı günü F1 vize görüşmesine gidecek. Dil eğitimi için Amerika’da olacak. Süre bittikten sonra tekrar dil okuluna kayıt olabiliyor mu yoksa üniversiteye yazılması mı iyi olur ? ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon…

FacebookTwitterGoogle+
Details

Green Kart Sahipleri de Amerika Vatandaşları Gibi Türkiye’deki Mallarını ve Gelirlerini Göstermeli Mi ?

Green Kart Sahipleri de Amerika Vatandaşları Gibi Türkiye’deki Mallarını ve Gelirlerini Göstermeli Mi ? Soru: Green kart sahipleri de Amerika vatandaşları gibi Türkiye’deki mallarını ve gelirlerini göstermeli mi? Green karta sahip olunca, TR ye ne kadar süre kalınabilir ve ABD’de ne kadar kalınabiliyor ? ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD Green Cardım Var 5 Yıllık Süreyi Beklemeden Vatandaş Olabilir Miyim ?

ABD Green Cardım Var 5 Yıllık Süreyi Beklemeden Vatandaş Olabilir Miyim ? Soru: Green Card lıyım. Vatandaşlık için 5 yıllık süreyi beklemek istemiyorum. Usajobs dan Green Card ile çalışılabilecek iş teklifi geldi. Bu şekilde bir işte çalışırsam ABD hükümetinde ve orduda 1 yıl çalışınca vatandaşı olma şartını bu iş karşılıyor mu ? Military otelde servis…

FacebookTwitterGoogle+
Details

Amerika Vatandaşı Olduktan Kaç Gün Sonra Anne Babaya Green Card Başvurusu Yapılabilir ?

Amerika Vatandaşı Olduktan Kaç Gün Sonra Anne Babaya Green Card Başvurusu Yapılabilir ? Soru: Amerika vatandaşı olduktan kaç gün sonra anne babaya Green Card başvurusu Yapılabilir ? ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

5 Senedir Green Cardlıyız 5 Ay Önce ABD’ye Yerleştik Bu Sene Tax Returnden Yararlanabilir Miyiz ?

5 Senedir Green Cardlıyız 5 Ay Önce ABD’ye Yerleştik Bu Sene Tax Returnden Yararlanabilir Miyiz ? Soru: 5 senedir Green Cardlıyız. 5 ay önce Amerika’ya yerleştik. Acaba bu sene tax returnden yararlanabilir miyiz ? Geçen sene eylül sonu geldik karı koca ve 19 yaşındaki oğlumuzla. Ekim Kasım Aralıkta yasal bir çalışmamız başlamamıştı. ABD Göçmenlik Hukuku…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD’deki Tır Şirketine Şirket Aracılığı İle Türkiye’den Tır Şoförü Getirtebilir Miyim ?

ABD’deki Tır Şirketine Şirket Aracılığı İle Türkiye’den Tır Şoförü Getirtebilir Miyim ? Soru: Tır şirketine Türkiye’den tır şoförü getirtebilir miyim şirket aracılığı ile ? ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA DE ABOGADO:…

FacebookTwitterGoogle+
Details