Amerika’da Yatırım Yapmak İçin Yatırım Cirosu Ne Kadar Olmalıdır ?

Amerika’da Yatırım Yapmak İçin Yatırım Cirosu Ne Kadar Olmalıdır ? Soru: Kuzenim yatırımcı vizesi yapmak istiyor meblağ ne kadar olmalı yatırım cirosu ? ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA DE ABOGADO: Başta…

FacebookTwitterGoogle+
Details

Amerika’ya Turist Vizesiyle Gelip Green Carda Sanatçı Vizesiyle Başvurabilir Miyim ?

Amerika’ya Turist Vizesiyle Gelip Green Carda Sanatçı Vizesiyle Başvurabilir Miyim ? Soru: B1 vizesi ile giriş yaptıktan sonra sanatçı vizesine çevirebilir miyiz ? Ve ne kadar kalabilirim ya da Gren Card a sanatçı olarak Amerika’da başvurabilir miyim ? ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail…

FacebookTwitterGoogle+
Details

Amerika’daki Kız Arkadaşımın Yolladığı Davetiye ABD Vizesi Almamı Etkiler Mi ?

Amerika’daki Kız Arkadaşımın Yolladığı Davetiye ABD Vizesi Almamı Etkiler Mi ? Soru: Kız arkadaşım bana davetiye yolladı, vize görüşmesine gitsem red yeme durumum var mı ? ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD F1 Öğrenci Vizesinden Öğrencinin Ailesi de Yararlanabilir Mi ?

ABD F1 Öğrenci Vizesinden Öğrencinin Ailesi de Yararlanabilir Mi ? Soru: F1 vizesi ile öğrencinin ailesi de yararlanabilir mi ? ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA DE ABOGADO: Başta Türkiye, Avrupa ve…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD Turist Vizesine Green Card Çekilişinden Önce Mi Sonra Mı Başvurmalıyım ?

ABD Turist Vizesine Green Card Çekilişinden Önce Mi Sonra Mı Başvurmalıyım ? Soru: Ben 2017 yılında 2019 çekilişi için gren card basvurusu yaptım. Çekilişin çıkma ihtimali düşük. Turist vizesi almak için çekilişin açıklanmasından önce mi yoksa sonra mı turist vizesine başvurmalıyım ? ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD’de Öğrenci Vizemle Çalıştığım İçin Aldığım 5 Yıl Giriş Yasağını Nasıl Kaldırabilirim ?

ABD’de Öğrenci Vizemle Çalıştığım İçin Aldığım 5 Yıl Giriş Yasağını Nasıl Kaldırabilirim ? Soru: Havaalanından öğrenci olarak çalıştığım için 5 senelik giriş yasağıyla geri gönderildim. Sorulara cevap vermedim. Bu yasağı kaldırmanın bir imkanı var mıdır var ise şartları nelerdir ? ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya…

FacebookTwitterGoogle+
Details

Amerikan Vatandaşlığı İçin USA Vatandaşıyla Yapılan Evliliğin Devamı Gerekli Midir ?

Amerikan Vatandaşlığı İçin USA Vatandaşıyla Yapılan Evliliğin Devamı Gerekli Midir ? Soru: Usa vatandaşları ile yapılan evliliklerde genelde 2,5 sene sonunda 10 senelik green card ve vatandaşlık hakkı elde ediliyor diye bilgim var. Bu sürecin tamamında evliliğin devamı gerekli midir ? ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD F1 Öğrenci Vizesiyle Amerika’daki Bankadan Öğrenci Kredisi Alınabilir Mi ?

ABD F1 Öğrenci Vizesiyle Amerika’daki Bankadan Öğrenci Kredisi Alınabilir Mi ? Soru: Student loans alabilmek için vatandaş olmak gerekli midir? F-1 vizesiyle student loans alınabilir mi ? ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

İki Yıl Önce ABD J1 Vizemle Aldığım Sosyal Güvenlik Numaramın Geçerliliği Var Mıdır ?

İki Yıl Önce ABD J1 Vizemle Aldığım Sosyal Güvenlik Numaramın Geçerliliği Var Mıdır ? Soru: İki sene önce J-1 vizesiyle Social Security Numarası almıştım. Türkiye’ye geri döndüm. Hala bunun geçerliliği var mıdır? ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU –…

FacebookTwitterGoogle+
Details