ABD Doğumlu Çocuğun Göçmenlik İçin Aileye Bir Faydası Var Mıdır ?

ABD Doğumlu Çocuğun Göçmenlik İçin Aileye Bir Faydası Var Mıdır ? Soru: 16 aylık kızım var Boston doğumlu. Göçmenlik için bize bir faydası olur mu ? Kızımın doğduğu eyalette yaşamak istiyoruz. ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD’de Turist Vizemle Yasal Süremi Geçirdim ABD Vatandaşlığı İçin Ne Yapabilirim ?

ABD’de Turist Vizemle Yasal Süremi Geçirdim ABD Vatandaşlığı İçin Ne Yapabilirim ? Soru: Kardeşim Amerika vatandaşı, ben 41 yaşındayım, evliyim. Şuan Amerika’da turist vize zamanımı geçtim. 10 aydır buradayım, göçmenlik vizesine başvuru yapabilir miyim ya da vatandaşlık ile ilgili ne yapabilirim ? ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon…

FacebookTwitterGoogle+
Details

F1 Öğrenci Vizesiyle ABD’de Şirket Açılabilir Mi Açılırsa Statü Etkilenir Mi ?

F1 Öğrenci Vizesiyle ABD’de Şirket Açılabilir Mi Açılırsa Statü Etkilenir Mi ? Soru: Öğrenci vize statüsü olan şahıs usa da şirket açabilir mi açarsa statüsü etkilenir mi ? ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM –…

FacebookTwitterGoogle+
Details

N400 Başvurusunda E-file İle Normal Başvuru Arasında Bekleme Farkı Var Mı ?

N400 Başvurusunda E-file İle Normal Başvuru Arasında Bekleme Farkı Var Mı ? Soru: N-400 başvurusunda e-file ile normal başvuru arasında beklemeler bakımından bir fark var mı ? Houston’daki başvurularda tıkanma var, şu anda 1 yılın üzerinde bekleme süresi var. ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD İltica Başvurusundan Sonra 150 Gün Boyunca Serbest Dolaşabiliyor Muyuz ?

ABD İltica Başvurusundan Sonra 150 Gün Boyunca Serbest Dolaşabiliyor Muyuz ? Soru: İltica başvurusunda bulunduğumuzda bekleme süresi olan 150 gün içinde bizi bir yerde tutuyorlar mı yoksa ülke içinde serbest dolaşabiliyor muyuz, mülteci kampına mı gönderiyorlar ? ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD’de İlticamız Reddedildiğinde Mahkeme Sürecindeyken Çalışma Hakkımız Devam Edecek Mi ?

ABD’de İlticamız Reddedildiğinde Mahkeme Sürecindeyken Çalışma Hakkımız Devam Edecek Mi ? Soru: İlticamız reddedildiğinde mahkeme sürecine girdiğimiz zaman çalışma hakkımız devam ediyor olacak mı ? ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA DE…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD’ye F1 Öğrenci Vizesiyle Giriş Yaptım Vize Değişikliğinde Problem Olur Mu ?

ABD’ye F1 Öğrenci Vizesiyle Giriş Yaptım Vize Değişikliğinde Problem Olur Mu ? Soru: Aralık 2016’da turist vizesiyle ABD’ye giriş yaptım. Öğrenci vizesine 3. ayımda başvurdum yeni onaylandı ve okula başladım. Sorum, Türkiye’ye öğrenci olarak gidip tekrar nasıl geri dönebilirim, vize değişikliği zor mu ? ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70…

FacebookTwitterGoogle+
Details

2 Yıllık Community College Sonrası OPT Hakkında Bilgi Verebilir Misiniz ?

2 Yıllık Community College Sonrası OPT Hakkında Bilgi Verebilir Misiniz ? Soru: 2 yıllık Community College Sonrası OPT Hakkında Bilgi Verebilir Misiniz ? ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA DE ABOGADO: Başta…

FacebookTwitterGoogle+
Details

B1/B2 Vizesiyle ABD’ye Giriş Yaptıktan Sonra 6 Aylık Süre ABD’de Uzatılabilir Mi ?

B1/B2 Vizesiyle ABD’ye Giriş Yaptıktan Sonra 6 Aylık Süre ABD’de Uzatılabilir Mi ? Soru: B1/B2 vizesinin ABD giriş yaptıktan sonra 6 aylık süre yetmezse süre sonunda ABD’den çıkmadan bu süre uzatılabilir mi ? Hangi şartlarda ne kadar uzatılabilir ? ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com…

FacebookTwitterGoogle+
Details

Evlenme Yoluyla Yeşil Kart Alıp 1.5 Sene Sonra Ayrılsa Toplamda 5. Yılda Vatandaşlığa Başvurulur Mu ?

Evlenme Yoluyla Yeşil Kart Alıp 1.5 Sene Sonra Ayrılsa Toplamda 5. Yılda Vatandaşlığa Başvurulur Mu ? Soru: Evlenme yoluyla yeşil kart alıp ama 1.5 sene sonra ayrılsa ayrıldıktan sonra toplamda 5. Yılda vatandaşlığa başvurabilir mi ? ABD Göçmenlik Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.…

FacebookTwitterGoogle+
Details