ESKİ SSN NUMARASI VE TURİST VİZESİYLE ABD’YE GELEN KİŞİ ÇALIŞABİLİR Mİ ?

ESKİ SSN NUMARASI VE TURİST VİZESİYLE ABD’YE GELEN KİŞİ ÇALIŞABİLİR Mİ ? Soru: Daha önce work and travel programıyla New York’ta bulundum, yani SSN’m var. Şuanda da turist vizesine sahibim. Amerika’ya turist olarak giriş yaparsam herhangi bir yerde çalışabilir miyim veya turist vizesi varken herhangi bir kişi veya işletme bana SSN’m üzerinden check yazabilir mi…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD KAZANAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ÜNİVERSİTESİNİ BIRAKMAK ZORUNDA MIDIR ?

GREEN CARD KAZANAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ÜNİVERSİTESİNİ BIRAKMAK ZORUNDA MIDIR ? Soru: Ben 3. sınıf üniversite öğrencisiyim. Green Card başvurusunu bu yıl yapsam ve kazansam, okulumu bırakıp gitmek zorunda mı kalacağım ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD İLE EVLİLİKTE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER NEDİR ?

GREEN CARD İLE EVLİLİKTE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER NEDİR ? Soru: Unhcr kapsamında Türkiye’ye iltica eden İran asıllı bir nişanlım var ve Green Card işlemleri tamamlanmak üzere Amerika’ya kabul ediliyor ve 6 ay sonra İzmir’den gidecek. Burada evlenmemizin Green Card işlemlerini olumsuz etkileyeceğini öğrendik. Nişanlım Amerika’ya gidince beni davet edebilecek mi sorusu aklıma takıldı. Amerika’da evlilik…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’YA GELDİKTEN SONRA TEMELLİ KALMANIN YOLU NEDİR ?

AMERİKA’YA GELDİKTEN SONRA TEMELLİ KALMANIN YOLU NEDİR ? Soru: Ben eşim ve çocuğum ABD’ye göç etmenin yollarını arıyoruz. Eşimin ablası Amerika vatandaşı. Ancak oradan alınacak Green Card’ın yolu çok uzun araştırdığım kadarıyla. Çocuğumuzun özel bir sağlık durumu var, bu sebeple bu yıl ameliyat olmak için Amerika’ya turist vizesi ya da medical vize ile geleceğiz. Sonrasında…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA E2 YATIRIMCI VİZESİ REDDİ SONRASI NE ZAMAN ABD’DEN ÇIKIŞ YAPILMALIDIR ?

AMERİKA’DA E2 YATIRIMCI VİZESİ REDDİ SONRASI NE ZAMAN ABD’DEN ÇIKIŞ YAPILMALIDIR ? Soru: Amerika E2 vize sürecinde sonuç bekliyorduk, fakat 2 Ağustos tarihli kararımız olumsuz olarak geldi. Gelen karara istinaden ne kadar süre içinde Amerika’yı terk etmemiz gerekiyor ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD SAHİBİ KİŞİ KARDEŞİNİ AMERİKA’YA NASIL GETİRİR ?

GREEN CARD SAHİBİ KİŞİ KARDEŞİNİ AMERİKA’YA NASIL GETİRİR ? Soru: Atlanta’da yasal olarak 10 yıllık Green Card ile 6 yıldır yaşıyorum. Kardeşimi turist vizesi alarak ya da diğer bir şekilde yanıma getirmek istiyorum, en iyi yöntem ve yapmam gerekenler nelerdir ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70…

FacebookTwitterGoogle+
Details

İPTAL EDİLEN TURİST VİZESİ NASIL GERİ ALINIR ?

İPTAL EDİLEN TURİST VİZESİ NASIL GERİ ALINIR ? Soru: Turist vizem iptal edildi, affedilmem için ne gibi bir başvuru yapmam lazım sizden yardım bekliyorum. ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA TURİST VİZESİNDEN YATIRIMCI VİZESİNE GEÇİŞ SONRASI DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ?

AMERİKA’DA TURİST VİZESİNDEN YATIRIMCI VİZESİNE GEÇİŞ SONRASI DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ? Soru: Amerika’ya turist vizemle gelip, E2 yatırımcı statümü Amerika’da alırsam ve 1 yıl kalırsam sonrasında turist olarak çıktığımda süre ihlali yapmış olacağım, eğer statü belgelerimi göstersem çoklu giriş çıkışımda sorun yaşamadan giriş çıkış yapabilir miyim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA E2 YATIRIMCI VİZE DEĞİŞİKLİĞİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ?

AMERİKA E2 YATIRIMCI VİZE DEĞİŞİKLİĞİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ? Soru: Amerika’ya turist vizem ile geldim ve E2 yatırımcı statüsüne başvuru yapıp aldım diye düşünürsek, Türkiye’ye gitmeden Amerika’dan statü evraklarımı Türkiye’deki Amerikan konsolosluğuna gönderip oradan da onay alma gibi bir imkanım var mı ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna…

FacebookTwitterGoogle+
Details