DALAWARE’DE ŞİRKET KURULUMU YAPARAK YATIRIMCI VİZESİ NASIL ALINIR ?

DALAWARE’DE ŞİRKET KURULUMU YAPARAK YATIRIMCI VİZESİ NASIL ALINIR ? Soru: Vergi muafiyeti olduğu için şirket kurulumunu Dalaware eyaletinde yaparsak, yatırımcı vizesi almakta zorlanır mıyız ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD TURİST VİZESİNDEN H2 VİZESİNE GEÇİŞ SÜRECİ NASIL İŞLER ?

ABD TURİST VİZESİNDEN H2 VİZESİNE GEÇİŞ SÜRECİ NASIL İŞLER ? Soru: Şu an turist vizesiyle Amerika’da bulunmaktayım. H2 vizesine geçiş yapmak istiyorum. Eğer H2 vizesini alırsam iş değiştirme yapabiliyor muyum ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD ÖNCESİ FAKİRLİK SİGORTASINDAN FAYDALANMAK SORUN TEŞKİL EDER Mİ ?

GREEN CARD ÖNCESİ FAKİRLİK SİGORTASINDAN FAYDALANMAK SORUN TEŞKİL EDER Mİ ? Soru: Green Card almadan önce fakirlik sağlık sigortasından yararlansak, Green Card’ta problem yasar mıyız ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM –…

FacebookTwitterGoogle+
Details

TURİST VİZESİ BAŞVURUSUNDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER NEDİR ?

TURİST VİZESİ BAŞVURUSUNDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER NEDİR ? Soru: Kayınvalidem ve kayınpederim turist vizesine gitti alamadılar. İkinci kez gitseler alabilirler mi, ne gibi evrak götürmeleri gerekiyor ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM…

FacebookTwitterGoogle+
Details

E2 VİZESİ VARKEN AMERİKA’DA İKİNCİ İŞ YAPILIR MI ?

E2 VİZESİ VARKEN AMERİKA’DA İKİNCİ İŞ YAPILIR MI ? Soru: E2 vizem var iken uber vb platformlarda da ekstra çalışır isem sorun olur mu ? E2 vizesi sürecinde sadece kendi işyerimde çalışma zorunluluğum olduğundan, bu bana sıkıntı yaratabilir mi ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD VATADAŞIYLA EVLENİP YEŞİL KARTA BAŞVURMADAN NASIL AMERİKA’DA KALINIR ?

ABD VATADAŞIYLA EVLENİP YEŞİL KARTA BAŞVURMADAN NASIL AMERİKA’DA KALINIR ? Soru: Bir Amerikalı ile evlendikten sonra ne kadar süre yeşil karta başvurmadan evli olduğum için Amerika’da yaşayabilirim ? Eşimin ekonomik durumu yüzünden bana petition almasına imkân yok. Freelance çalışıyorum ve geçinmemde sorun yok. Sınır dışı olmak istemiyorum. ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak…

FacebookTwitterGoogle+
Details

E2 VİZESİ BAŞVURU YERİ VE ŞİRKET KURULUM ZAMANI HAKKINDA

E2 VİZESİ BAŞVURU YERİ VE ŞİRKET KURULUM ZAMANI HAKKINDA Soru: E2 vizesine başvururken Amerika’dan mı başvurmak gerekiyor yoksa Türkiye’den mi ? Bir de Amerika’ya B1/B2 vizesiyle geliyorum, geldiğimde hemen şirket kurmamda bir sakınca olur mu ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’YA TURİST VİZESİYLE GİRERKEN EN FAZLA NE KADAR PARA GETİRİLİR ?

AMERİKA’YA TURİST VİZESİYLE GİRERKEN EN FAZLA NE KADAR PARA GETİRİLİR ? Soru: B1/B2 vizesi ile Amerika’ya giriş yapacağım, üzerimde en fazla kaç dolar getirebilirim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’YA TURİST VİZESİYLE GİRİŞ YAPILIP NASIL UZUN SÜRELİ KALINABİLİR ?

AMERİKA’YA TURİST VİZESİYLE GİRİŞ YAPILIP NASIL UZUN SÜRELİ KALINABİLİR ? Soru: B1/B2 vizesi ile Amerika’ya giriş yaptığımda 6 aydan fazla kalabilir miyim ? Çünkü daha önce Amerika’ya giriş yaptığımda çıkış tarihini pasaporta yazmadılar. ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details