HOW CAN I WORK FOR OTHER E2 VISA COMPANY AS AN EMPLOYEE ?

HOW CAN I WORK FOR OTHER E2 VISA COMPANY AS AN EMPLOYEE ? Questions: How can I work for other E-2 visa company as an employee ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. If you have any questions regarding US…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD MÜLAKATINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER NELERDİR ?

GREEN CARD MÜLAKATINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER NELERDİR ? Soru: Bu sene Lottery’den Green Card çıktı. Öğrenci vizem var. Ama burada şirket de kurdum. Kendim çalışmasam da var. Interview’de bundan bahsettiğimde sorun olur mu ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD KAZANAN KİŞİ İSTEDİĞİ ZAMAN AİLESİNİ AMERİKA’YA GETİREBİLİR Mİ ?

GREEN CARD KAZANAN KİŞİ İSTEDİĞİ ZAMAN AİLESİNİ AMERİKA’YA GETİREBİLİR Mİ ? Soru: Evliyim Green Card çıktıktan sonra tek başıma ailemi hiçbir işleme tabi tutmadan ilk olarak kendim gitmek istiyorum. 6-9 ay sonra ailemi alma şansım olur mu yoksa onların hakkı yanar mı ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD BAŞVURUSU SIRASINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ?

GREEN CARD BAŞVURUSU SIRASINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ? Soru: Green Card başvurusu sırasında lise bitmiş olması mı gerekir ya da Green Card çıktığında bitmiş olsa bir sıkıntı olur mu ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU –…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD VATANDAŞIYLA EVLİLİK SONRASI AMERİKA’DA NE KADAR KALMAK GEREKİR ?

ABD VATANDAŞIYLA EVLİLİK SONRASI AMERİKA’DA NE KADAR KALMAK GEREKİR ? Soru: Amerikan vatandaşı biriyle evlenirsem Amerika’ya geldiğimde Green Card almak için, ülkeden çıkmaksızın ne kadar süre Amerika’da kalmam gerekiyor ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU –…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD VATANDAŞLIK BAŞVURUSU SONRASI NE KADAR BEKLENİR ?

ABD VATANDAŞLIK BAŞVURUSU SONRASI NE KADAR BEKLENİR ? Soru: Vatandaşlık başvurusundan sonra ne kadar beklememiz gerekiyor ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA DE ABOGADO: Başta Türkiye, Avrupa ve Amerika…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD İLE ABD’DE EŞLER FARKLI ADRES BİLDİRİMİ YAPABİLİR Mİ ?

GREEN CARD İLE ABD’DE EŞLER FARKLI ADRES BİLDİRİMİ YAPABİLİR Mİ ? Soru: Green Card ile geleceğim. Hak sahibi eşim. Orada ayrı adreslerde yaşamamış olması gerekiyor. Adres değişikliğini ayrı ayrı farklı adreslere yapabiliyor muyuz ? Ayrıca hak sahibi eşim benim Green Card adresime müdahale edebiliyor mu ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için…

FacebookTwitterGoogle+
Details