GREEN CARD SAHİBİ KİŞİ EŞİNİ AMERİKA’YA NASIL GETİREBİLİR ?

GREEN CARD SAHİBİ KİŞİ EŞİNİ AMERİKA’YA NASIL GETİREBİLİR ? Soru: 2013 yılı itibarı ile Green Card’ım var. Bu yıl Türkiye’de evlilik yaptım. Eşim Cezayir uyruklu, Türkiye’de geçici göçmen Türk kimliği var. Amerika’ya gelmesi için Cezayir’den 2 kez turist vizesi başvurusu yaptım ama ikisinden de ret aldı. Türkiye’den başvurmak için şirketinde çalıştığım bir tur firması ile…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA VATANDAŞIYLA EVLİLİK SONRASI AMERİKA’YA NASIL GİDİLİR ?

AMERİKA VATANDAŞIYLA EVLİLİK SONRASI AMERİKA’YA NASIL GİDİLİR ? Soru: Ben Türkiye’de Amerika vatandaşı bir bayanla evlendim. Şuan göçmenlik süresince beklemek zorundayım. Bu süreçte eşimi ziyarete Amerika’ya gidebilir miyim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA VİZESİYLE ABD’YE GELDİKTEN SONRA TATİL İÇİN BAŞKA BİR ÜLKEYE GİDİLİR Mİ ?

AMERİKA VİZESİYLE ABD’YE GELDİKTEN SONRA TATİL İÇİN BAŞKA BİR ÜLKEYE GİDİLİR Mİ ? Soru: Benim 10 yıllık vizem var (20 Ekim 2018’de bitiyor) 4 Ağustos-15 Eylül’de kongre ve toplantılar için New York’ta olacağım. Gidiş dönüşüm New York. Bu süre içerisinde Dominik Cumhuriyeti’ne bir tatil fırsatım var. Bu vize sürem içinde New York’tan Dominik’e gidip tekrar…

FacebookTwitterGoogle+
Details

VİZEYLE AMERİKA’YA GİRİŞTE SORUN YAŞANMAMASI İÇİN EYALET FARKI VAR MIDIR ?

VİZEYLE AMERİKA’YA GİRİŞTE SORUN YAŞANMAMASI İÇİN EYALET FARKI VAR MIDIR ? Soru: İkinci defa aldığım 10 yıllık Amerika B1/B2 vizem var. Amerika’ya giriş için bir şey danışmak istiyorum. Tüm arkadaşlarımız New York’un Amerika’ya girişte riskli olduğunu söylüyor. Ben Atlanta girişli program planlıyorum. Oradan iç hat uçuş ile New York’a geçeceğim. Sizce nasıl ? ABD Göçmenlik…

FacebookTwitterGoogle+
Details

İPTAL EDİLEN ESKİ ABD VİZESİNDEN DOLAYI AMERİKA’YA GİRİŞTE SORUN YAŞANIR MI ?

İPTAL EDİLEN ESKİ ABD VİZESİNDEN DOLAYI AMERİKA’YA GİRİŞTE SORUN YAŞANIR MI ? Soru: Ben 2 ay öncesine kadar New York’taydım. Geçen sene J1 vizesi ile gelip vizemi F1 vizesine çevirmek için başvuruda bulunmuştum. Ama bazı ailemden kaynaklı değişikliklerden ötürü Türkiye’ye geldim ve gelmeden önce F1 vizemi iptal ettim. Şimdi turist vizesi alsam Türkiye’den bir problemle…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA F1 ÖĞRENCİ VİZESİ ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ?

AMERİKA F1 ÖĞRENCİ VİZESİ ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ? Soru: 2016 yılında Amerika F1 öğrenci vizesine başvurmuştum. Ancak ülkeye dönüş yapmamı sağlayacak bir belge olmadığını sebep göstererek vize reddi aldım. O zaman üniversite öğrencisi değildim, şu anda Türkiye’de bir üniversitede öğrenciyim. Önümüzdeki ay tekrar Amerika F1 öğrenci vizesine başvurmayı düşünüyorum, sizce öğrenci belgem ya da…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD’DE YAŞAYAN TÜRKLER’İN BEDELLİ ASKERLİKTEN YARARLANMA ŞARTI NEDİR ?

ABD’DE YAŞAYAN TÜRKLER’İN BEDELLİ ASKERLİKTEN YARARLANMA ŞARTI NEDİR ? Soru: Amerika’da yaşayan Türkler için bedelli askerlik süreci her açıdan uygun olup, sadece bir yıldan az süredir çalışıyor olanları kapsıyor mu ? Oğlum Atlanta’da 2017 haziranda mezun olup, eylülde işe başladı. Mayıs ayında 3 yıllık çalışma vizesi çıktı. Bedelliden yararlanıp yararlanamayacağını anlayamadık. Ayrıca Atlanta’da konsolosluk yok,…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD J1 VİZESİ INTERNSHIP MÜLAKATINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ?

ABD J1 VİZESİ INTERNSHIP MÜLAKATINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ? Soru: Üniversite mezunu bir gencim. Geçen yıl mezun oldum ve work and travel yaptım. Türkiye’ye dönüş yaptım. Internship yapmak istiyordum sonra da başvuru yaptım ve Maryland annapoliste banquet supervisory işini aldım. 30 Temmuz 2018’de görüşmem vardı fakat red aldım. Nedeni 214b. Nerede yanlış yapmışım bilemiyorum. Nasıl…

FacebookTwitterGoogle+
Details

10 YILLIK AMERİKA TURİST VİZESİ ALMAK İÇİN EN ÖNEMLİ UNSUR NEDİR ?

10 YILLIK AMERİKA TURİST VİZESİ ALMAK İÇİN EN ÖNEMLİ UNSUR NEDİR ? Soru: 10 yıllık Amerika turist vizesi almak için en gerekli şeyler nedir ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

DS260 FORMU DOLDURULURKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ?

DS260 FORMU DOLDURULURKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ? Soru: Ds260 formunda devam etmekte olan davamızı belirtmesek olur mu ? İnceleme sonucu çıkması mümkün müdür ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA…

FacebookTwitterGoogle+
Details