J1 VİZESİYLE AMERİKA’YA GELİP GREEN CARD NASIL ALIRIM ?

J1 VİZESİYLE AMERİKA’YA GELİP GREEN CARD NASIL ALIRIM ? Soru: J1 vizesi ile Amerika’ya gelip Green Card almanın yolu var mıdır, varsa nasıldır ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN LAW FIRM CONTACTS – İLETİŞİM BİLGİLERİ – CONTACTOS: ADDRESS:…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD KAZANAN DOKTOR AMERİKA’DA MESLEĞİNİ YAPABİLİR Mİ ?

GREEN CARD KAZANAN DOKTOR AMERİKA’DA MESLEĞİNİ YAPABİLİR Mİ ? Soru: Türkiye’de doktorum, Green Card çekilişini kazandım. Amerika’ya Green Card’ım ile geldiğim zaman Amerika’da doktorluk yapabilir miyim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN LAW FIRM CONTACTS – İLETİŞİM BİLGİLERİ…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA BANA SPONSOR OLACAK FİRMANIN MALİ DURUMU NE OLMALIDIR ?

AMERİKA’DA BANA SPONSOR OLACAK FİRMANIN MALİ DURUMU NE OLMALIDIR ? Soru: Amerika’da bir firma buldum. Fakat firmanın sponsor olması için mali vb. istenilenler nelerdir ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN LAW FIRM CONTACTS – İLETİŞİM BİLGİLERİ – CONTACTOS:…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA BİR FİRMA BANA SPONSOR OLURSA ABD’YE AİLECE GİDEBİLİR MİYİZ ?

AMERİKA’DA BİR FİRMA BANA SPONSOR OLURSA ABD’YE AİLECE GİDEBİLİR MİYİZ ? Soru: Amerika’da yaşayan işyeri sahibi birisi, eşime veya bana sponsor olursa ailece ve 1 çocuğumuzla da Amerika’ya gelebilir miyiz ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN LAW FIRM…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’YA İLTİCA SONRASI AİLE BİRLEŞİMİNE NE ZAMAN BAŞVURABİLİRİM ?

AMERİKA’YA İLTİCA SONRASI AİLE BİRLEŞİMİNE NE ZAMAN BAŞVURABİLİRİM ? Soru: Amerika’ya iltica başvurusundan sonra aile birleşimine ne zaman başvurabilirim ve kaç ayda sonuç alırım ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN LAW FIRM CONTACTS – İLETİŞİM BİLGİLERİ – CONTACTOS:…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’YA İLTİCA BAŞVURUM SÜRERKEN EVLİLİK YAPABİLİR MİYİM ?

AMERİKA’YA İLTİCA BAŞVURUM SÜRERKEN EVLİLİK YAPABİLİR MİYİM ? Soru: İltica davaları sürerken ABD vatandaşı ya da Green Card sahibi biriyle evlilik yapabilir miyim ? Evlilik yapmam durumunda Amerika’ya giriş çıkış yapmakta sorun yaşar mıyım ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden…

FacebookTwitterGoogle+
Details

J1 VİZESİ SAHİBİ AİLESİNE AMERİKA’DA OTURUM VE ÇALIŞMA İZNİ NASIL ALIR ?

J1 VİZESİ SAHİBİ AİLESİNE AMERİKA’DA OTURUM VE ÇALIŞMA İZNİ NASIL ALIR ? Soru: J1 vizesi alırsam, Amerika’da 18 ay çalışma durumum olacak. Bu durumda ailemi de Amerika’ya getirebilir, onlara da oturum ve çalışma izni alabilir miyim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’YA İLTİCA BAŞVURUSUNDA ÇALIŞMA İZNİMİ NE ZAMAN ALIRIM ?

AMERİKA’YA İLTİCA BAŞVURUSUNDA ÇALIŞMA İZNİMİ NE ZAMAN ALIRIM ? Soru: Amerika’ya gelip iltica başvurusu yapılmasından sonra 150 günlük süre içerisinde ilk görüşme randevusu verilince, çalışma izni başvurusu yapılamıyor mu ? Mahkemeye gidildiğinde durum ne oluyor ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD SAHİBİYLE EVLİLİK SONRASI MÜLAKATA NE ZAMAN ÇAĞRILIRIM ?

GREEN CARD SAHİBİYLE EVLİLİK SONRASI MÜLAKATA NE ZAMAN ÇAĞRILIRIM ? Soru: Eşim Green Card sahibi ve Türk, 2 yıl evli kaldıktan sonra ağustos ayında Green Card başvurusu yaptık. Sizce mülakat tarihi ne zaman gelir ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden…

FacebookTwitterGoogle+
Details

TURİST VİZESİYLE AMERİKA’YA GELİP VİZE UZATMA İŞLEMİNİ NE ZAMAN YAPABİLİRİM ?

TURİST VİZESİYLE AMERİKA’YA GELİP VİZE UZATMA İŞLEMİNİ NE ZAMAN YAPABİLİRİM ? Soru: ABD turist vizemle geçen ay Amerika’ya geldim. 6 ay Amerika’da kalma hakkım var ama ben 6 aylık süre bitmeden, turist vizemi uzatmak istiyorum. Bunun işlemlere ne zaman başlamamız gerekmektedir. Amerika’ya girer girmez turist vize süremizi uzatabiliyor muyuz, 90 gün bekleme kuralı var mıdır…

FacebookTwitterGoogle+
Details