E2 VİZESİ BAŞVURU YERİ VE ŞİRKET KURULUM ZAMANI HAKKINDA

E2 VİZESİ BAŞVURU YERİ VE ŞİRKET KURULUM ZAMANI HAKKINDA Soru: E2 vizesine başvururken Amerika’dan mı başvurmak gerekiyor yoksa Türkiye’den mi ? Bir de Amerika’ya B1/B2 vizesiyle geliyorum, geldiğimde hemen şirket kurmamda bir sakınca olur mu ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’YA TURİST VİZESİYLE GİRERKEN EN FAZLA NE KADAR PARA GETİRİLİR ?

AMERİKA’YA TURİST VİZESİYLE GİRERKEN EN FAZLA NE KADAR PARA GETİRİLİR ? Soru: B1/B2 vizesi ile Amerika’ya giriş yapacağım, üzerimde en fazla kaç dolar getirebilirim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’YA TURİST VİZESİYLE GİRİŞ YAPILIP NASIL UZUN SÜRELİ KALINABİLİR ?

AMERİKA’YA TURİST VİZESİYLE GİRİŞ YAPILIP NASIL UZUN SÜRELİ KALINABİLİR ? Soru: B1/B2 vizesi ile Amerika’ya giriş yaptığımda 6 aydan fazla kalabilir miyim ? Çünkü daha önce Amerika’ya giriş yaptığımda çıkış tarihini pasaporta yazmadılar. ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA GÖÇMENLİK İŞLEMLERİNDEKİ DEĞİŞİKLİKLER NEDİR ?

AMERİKA’DA GÖÇMENLİK İŞLEMLERİNDEKİ DEĞİŞİKLİKLER NEDİR ? Soru: Gecen ay finger printe gittim ve çalışma iznim gelmeden interview için mektup aldım. (Eylül 27 tarihli) Ben önce çalışma iznimi bekliyordum. Sizce bu normal bir prosedür müdür ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’YA NASIL YÜKLÜ MİKTARDA PARA GÖTÜRÜLÜR ?

AMERİKA’YA NASIL YÜKLÜ MİKTARDA PARA GÖTÜRÜLÜR ? Soru: Amerika’ya nakit taşıyarak para getirmeyi düşünüyorum. Bununla ilgili tavsiyeleriniz nedir ve yükümlülüklerimiz var mıdır ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA DE…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ÇALIŞMAYAN KİŞİ AMERİKA TURİST VİZESİ NASIL ALIR ?

ÇALIŞMAYAN KİŞİ AMERİKA TURİST VİZESİ NASIL ALIR ? Soru: Çalışmayan biri Amerika turist vizesi alabilir mi ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA DE ABOGADO: Başta Türkiye, Avrupa ve Amerika…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DAKİ İŞYERİ ÜZERİNDEN E5 VİZESİ NASIL ALINIR ?

AMERİKA’DAKİ İŞYERİ ÜZERİNDEN E5 VİZESİ NASIL ALINIR ? Soru: Amerika’da 10 kişiden fazla çalışanı olan bir işletmenin yüzde 51 hissesine sahip olmam durumunda E2 değil de emin değilim ama E5 (Green Card’a giden yatırımcı vizesi) alabiliyor muyuz ? Bu süreçten bahsedebilir misiniz ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna…

FacebookTwitterGoogle+
Details

E2 VİZESİ ÜZERİNDEN GREEN CARD ALIMI NASIL YAPILIR ?

E2 VİZESİ ÜZERİNDEN GREEN CARD ALIMI NASIL YAPILIR ? Soru: E2 vizesini alalı 7 yıl olmasına rağmen neden Green Card alınamaz ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA DE ABOGADO:…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD B1 VİZESİNDEN F1 VİZESİNE GEÇİŞ NASIL YAPILIR ?

ABD B1 VİZESİNDEN F1 VİZESİNE GEÇİŞ NASIL YAPILIR ? Soru: B1 vizesine sahibim, Türkiye’deyken F1 öğrenci vizesine başvurup almam mı daha kolay ve hızlı olur yoksa Amerika’da bulunurken 90 gün sonunda B1 vizemi F1’e çevirmek için başvurmak mı daha hızlı ve kolay olur benim için ? B1’i F1’e çevirince B1 vize hakkımız tamamen ortadan kalkmış…

FacebookTwitterGoogle+
Details