ABD L1 VİZESİ NE KADAR SÜREDE ALINIR ?

ABD L1 VİZESİ NE KADAR SÜREDE ALINIR ? Soru: L1 vizesinde her şey yolunda giderse, vizeyi ne sürede alırız ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA DE ABOGADO: Başta Türkiye,…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA OPT VE CPT YAPMAK NEDİR FARKLARI NELERDİR ?

AMERİKA’DA OPT VE CPT YAPMAK NEDİR FARKLARI NELERDİR ? Soru: Amerika’da OPT ve CPT yapmak ne demektir, arasındaki farklar nelerdir, genel bir bilgi verebilir misiniz ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM –…

FacebookTwitterGoogle+
Details

TRUMP’IN VENEZUELA İLE ANLAŞMA YAPAN ÜLKELERE SEYAHAT YASAĞI GETİRMESİ

TRUMP’IN VENEZUELA İLE ANLAŞMA YAPAN ÜLKELERE SEYAHAT YASAĞI GETİRMESİ Soru: ABD Başkanı Donald Trump Venezuela ile anlaşma yapan ülkelere seyahat yasağı getirecekmiş, bu bilgi doğru mudur ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM…

FacebookTwitterGoogle+
Details

DELAWARE’DE ŞİRKET KURUP AMERİKA’YA NASIL GELİNİR ?

DELAWARE’DE ŞİRKET KURUP AMERİKA’YA NASIL GELİNİR ? Soru: Delawere’de şirket kurarsak, Amerika’ya nasıl gelebiliriz ? Online ticaret yapıyorum. Yakında şirket kurmam gerekecek, illa Amerika’da mağaza mı açmam gerekiyor ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

E2 VİZESİ SAHİBİ 21 YAŞ ÜSTÜ ÇOCUĞUNU AMERİKA’DAKİ ŞİRKETİNDE NASIL ÇALIŞTIRIR ?

E2 VİZESİ SAHİBİ 21 YAŞ ÜSTÜ ÇOCUĞUNU AMERİKA’DAKİ ŞİRKETİNDE NASIL ÇALIŞTIRIR ? Soru: E2 vizesi ile Amerika’ya geldiğimde eşimi ve 21 yaş altı çocuğumu getirebiliyorum. 21 yaş üstü çocuğumu Amerika’da kuracağım şirkete yönetici veya çalışan olarak getirebilir miyim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA VATANDAŞIYLA EVLİLİK MÜLAKATTA ONAYLANMAZSA NE YAPILMALIDIR ?

AMERİKA VATANDAŞIYLA EVLİLİK MÜLAKATTA ONAYLANMAZSA NE YAPILMALIDIR ? Soru: New York’ta Amerikan vatandaşı eşim ile evlendim. Interwiew’deki görevli evliliğimize inanmadı ve Green Card’ımı onaylamadı. Bundan sonraki süreçte ne yapmamız gerekiyor kart alabilmem için ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA İSİM DEĞİŞTİRME NASIL YAPILMAKTADIR ?

AMERİKA’DA İSİM DEĞİŞTİRME NASIL YAPILMAKTADIR ? Soru: Amerika’da üniversite öğrencisiyim, ismimden dolayı sıkıntı yaşıyorum. Amerika’da isim değiştirme süreci hakkında bilgi alabilir miyim ve isim değiştirdikten sonra Türkiye’de bu ismi tekrar değiştirmem gerekir mi ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.…

FacebookTwitterGoogle+
Details

OPT İLE AMERİKA’DA ÇALIŞANLARIN VERGİ ÖDEME YÜKÜMLÜLÜĞÜ NEDİR ?

OPT İLE AMERİKA’DA ÇALIŞANLARIN VERGİ ÖDEME YÜKÜMLÜLÜĞÜ NEDİR ? Soru: OPT çalışma sürecindeyim. Çalıştığım firma benim ücretimi banka hesabıma yatırıyor, kesinti miktarını da firma ekleyerek yatırıyor. Daha sonra vergi zamanında, ben ekstra olarak vergi ödemek durumunda olacak mıyım ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından…

FacebookTwitterGoogle+
Details

J1 VİZESİ İKİ YIL KURALI KALDIRILMADAN AMERİKA’DA EVLİLİK YAPMAK

J1 VİZESİ İKİ YIL KURALI KALDIRILMADAN AMERİKA’DA EVLİLİK YAPMAK Soru: Arkadaşım J1 iki yıl kuralı ile geldi. Bir yıl süresi dolmadan, çalıştığı yeri bıraktı. Yani kalan bir yıllık programını tamamlamadı. Waiver almadı. Evlilik yaptı, çalışma izni geldi, randevu tarihi verildi. Ama elinde waiver ı yok. İstenilen belgeler arasında da görülmüyor. Bu durumda mülakatta problem olur…

FacebookTwitterGoogle+
Details

DISABILITY DURUMU AMERİKAN VATANDAŞLIĞINA GEÇİŞTE SORUN OLUR MU ?

DISABILITY DURUMU AMERİKAN VATANDAŞLIĞINA GEÇİŞTE SORUN OLUR MU ? Soru: 3 ay önce ayağımdan by pass oldum. Doktor bana en az 2 ay daha çalışamazsın diyor. Bu durumumdan dolayı Disability’ye gidebileceğimi söyledi. Peki bu durum Amerika vatandaşlığı sürecimde bana bir engel çıkarır mı ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk…

FacebookTwitterGoogle+
Details