AMERİKA’YA GİRİŞTE EVLİ KİŞİLER ÜZERİNDE NE KADAR PARAYLA GİRİŞ YAPABİLİRLER ?

AMERİKA’YA GİRİŞTE EVLİ KİŞİLER ÜZERİNDE NE KADAR PARAYLA GİRİŞ YAPABİLİRLER ? Soru: Amerika’ya girişte evli eşler kişi başına mı 10 bin $ götürebiliyor yoksa toplamda mı 10 bin $ götürebiliyorlar ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA F1 VİZESİ SÜRESİ DOLUNCA F2 VİZESİNİN DE SÜRESİ DOLAR MI ?

AMERİKA’DA F1 VİZESİ SÜRESİ DOLUNCA F2 VİZESİNİN DE SÜRESİ DOLAR MI ? Soru: Turist vizesi ile Amerika’ya gelip F1 öğrenci vizesine geçtikten sonra, sürem bittiğinde eşim için F2 vizesinin de süresi bitiyor mu ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.…

FacebookTwitterGoogle+
Details

TURİST VİZESİYLE ABD’YE GELİP F2 VİZESİYLE ÇALIŞMA İZNİ ALINIR MI ?

TURİST VİZESİYLE ABD’YE GELİP F2 VİZESİYLE ÇALIŞMA İZNİ ALINIR MI ? Soru: Turist vizesi ile Amerika’ya gelip F1 öğrenci vizesine geçince eşim F2 vizesiyle çalışma izni alabiliyor mu ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

TURİST VİZESİYLE ABD’YE GELİP F1 VİZESİNE GEÇİNCE EŞ F2 VİZESİ ALABİLİR Mİ ?

TURİST VİZESİYLE ABD’YE GELİP F1 VİZESİNE GEÇİNCE EŞ F2 VİZESİ ALABİLİR Mİ ? Soru: Turist vizesi ile Amerika’ya gelip F1 öğrenci vizesine geçebilirsek, eşim benden dolayı F2 vizesi alabilir mi ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ESKİ SSN NUMARASI VE TURİST VİZESİYLE ABD’YE GELEN KİŞİ ÇALIŞABİLİR Mİ ?

ESKİ SSN NUMARASI VE TURİST VİZESİYLE ABD’YE GELEN KİŞİ ÇALIŞABİLİR Mİ ? Soru: Daha önce work and travel programıyla New York’ta bulundum, yani SSN’m var. Şuanda da turist vizesine sahibim. Amerika’ya turist olarak giriş yaparsam herhangi bir yerde çalışabilir miyim veya turist vizesi varken herhangi bir kişi veya işletme bana SSN’m üzerinden check yazabilir mi…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD KAZANAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ÜNİVERSİTESİNİ BIRAKMAK ZORUNDA MIDIR ?

GREEN CARD KAZANAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ÜNİVERSİTESİNİ BIRAKMAK ZORUNDA MIDIR ? Soru: Ben 3. sınıf üniversite öğrencisiyim. Green Card başvurusunu bu yıl yapsam ve kazansam, okulumu bırakıp gitmek zorunda mı kalacağım ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD İLE EVLİLİKTE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER NEDİR ?

GREEN CARD İLE EVLİLİKTE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER NEDİR ? Soru: Unhcr kapsamında Türkiye’ye iltica eden İran asıllı bir nişanlım var ve Green Card işlemleri tamamlanmak üzere Amerika’ya kabul ediliyor ve 6 ay sonra İzmir’den gidecek. Burada evlenmemizin Green Card işlemlerini olumsuz etkileyeceğini öğrendik. Nişanlım Amerika’ya gidince beni davet edebilecek mi sorusu aklıma takıldı. Amerika’da evlilik…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’YA GELDİKTEN SONRA TEMELLİ KALMANIN YOLU NEDİR ?

AMERİKA’YA GELDİKTEN SONRA TEMELLİ KALMANIN YOLU NEDİR ? Soru: Ben eşim ve çocuğum ABD’ye göç etmenin yollarını arıyoruz. Eşimin ablası Amerika vatandaşı. Ancak oradan alınacak Green Card’ın yolu çok uzun araştırdığım kadarıyla. Çocuğumuzun özel bir sağlık durumu var, bu sebeple bu yıl ameliyat olmak için Amerika’ya turist vizesi ya da medical vize ile geleceğiz. Sonrasında…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA E2 YATIRIMCI VİZESİ REDDİ SONRASI NE ZAMAN ABD’DEN ÇIKIŞ YAPILMALIDIR ?

AMERİKA’DA E2 YATIRIMCI VİZESİ REDDİ SONRASI NE ZAMAN ABD’DEN ÇIKIŞ YAPILMALIDIR ? Soru: Amerika E2 vize sürecinde sonuç bekliyorduk, fakat 2 Ağustos tarihli kararımız olumsuz olarak geldi. Gelen karara istinaden ne kadar süre içinde Amerika’yı terk etmemiz gerekiyor ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından…

FacebookTwitterGoogle+
Details