E2 VİZESİ VARKEN AMERİKA’DA İKİNCİ İŞ YAPILIR MI ?

E2 VİZESİ VARKEN AMERİKA’DA İKİNCİ İŞ YAPILIR MI ? Soru: E2 vizem var iken uber vb platformlarda da ekstra çalışır isem sorun olur mu ? E2 vizesi sürecinde sadece kendi işyerimde çalışma zorunluluğum olduğundan, bu bana sıkıntı yaratabilir mi ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD VATADAŞIYLA EVLENİP YEŞİL KARTA BAŞVURMADAN NASIL AMERİKA’DA KALINIR ?

ABD VATADAŞIYLA EVLENİP YEŞİL KARTA BAŞVURMADAN NASIL AMERİKA’DA KALINIR ? Soru: Bir Amerikalı ile evlendikten sonra ne kadar süre yeşil karta başvurmadan evli olduğum için Amerika’da yaşayabilirim ? Eşimin ekonomik durumu yüzünden bana petition almasına imkân yok. Freelance çalışıyorum ve geçinmemde sorun yok. Sınır dışı olmak istemiyorum. ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak…

FacebookTwitterGoogle+
Details

E2 VİZESİ BAŞVURU YERİ VE ŞİRKET KURULUM ZAMANI HAKKINDA

E2 VİZESİ BAŞVURU YERİ VE ŞİRKET KURULUM ZAMANI HAKKINDA Soru: E2 vizesine başvururken Amerika’dan mı başvurmak gerekiyor yoksa Türkiye’den mi ? Bir de Amerika’ya B1/B2 vizesiyle geliyorum, geldiğimde hemen şirket kurmamda bir sakınca olur mu ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’YA TURİST VİZESİYLE GİRERKEN EN FAZLA NE KADAR PARA GETİRİLİR ?

AMERİKA’YA TURİST VİZESİYLE GİRERKEN EN FAZLA NE KADAR PARA GETİRİLİR ? Soru: B1/B2 vizesi ile Amerika’ya giriş yapacağım, üzerimde en fazla kaç dolar getirebilirim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’YA TURİST VİZESİYLE GİRİŞ YAPILIP NASIL UZUN SÜRELİ KALINABİLİR ?

AMERİKA’YA TURİST VİZESİYLE GİRİŞ YAPILIP NASIL UZUN SÜRELİ KALINABİLİR ? Soru: B1/B2 vizesi ile Amerika’ya giriş yaptığımda 6 aydan fazla kalabilir miyim ? Çünkü daha önce Amerika’ya giriş yaptığımda çıkış tarihini pasaporta yazmadılar. ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA GÖÇMENLİK İŞLEMLERİNDEKİ DEĞİŞİKLİKLER NEDİR ?

AMERİKA’DA GÖÇMENLİK İŞLEMLERİNDEKİ DEĞİŞİKLİKLER NEDİR ? Soru: Gecen ay finger printe gittim ve çalışma iznim gelmeden interview için mektup aldım. (Eylül 27 tarihli) Ben önce çalışma iznimi bekliyordum. Sizce bu normal bir prosedür müdür ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’YA NASIL YÜKLÜ MİKTARDA PARA GÖTÜRÜLÜR ?

AMERİKA’YA NASIL YÜKLÜ MİKTARDA PARA GÖTÜRÜLÜR ? Soru: Amerika’ya nakit taşıyarak para getirmeyi düşünüyorum. Bununla ilgili tavsiyeleriniz nedir ve yükümlülüklerimiz var mıdır ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA DE…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ÇALIŞMAYAN KİŞİ AMERİKA TURİST VİZESİ NASIL ALIR ?

ÇALIŞMAYAN KİŞİ AMERİKA TURİST VİZESİ NASIL ALIR ? Soru: Çalışmayan biri Amerika turist vizesi alabilir mi ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA DE ABOGADO: Başta Türkiye, Avrupa ve Amerika…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DAKİ İŞYERİ ÜZERİNDEN E5 VİZESİ NASIL ALINIR ?

AMERİKA’DAKİ İŞYERİ ÜZERİNDEN E5 VİZESİ NASIL ALINIR ? Soru: Amerika’da 10 kişiden fazla çalışanı olan bir işletmenin yüzde 51 hissesine sahip olmam durumunda E2 değil de emin değilim ama E5 (Green Card’a giden yatırımcı vizesi) alabiliyor muyuz ? Bu süreçten bahsedebilir misiniz ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna…

FacebookTwitterGoogle+
Details