Göçmen Olmayan ABD Vize Başvurularının Durdurulmasına Yönelik Gelişmeler

Avukat Ayhan Ogmen’in VOA ve TGRT Haberde Yayınlanan Türk Vatandaşları İçin Türkiye’de Bulunan ABD Konsoloslukları’ndaki Göçmen Olmayan Vize Başvurularının Durdurulmasına Yönelik Gelişmeler Hakkındaki Ropörtajı Türkiye’de bulunan ABD Konsoloslukları’ndaki Göçmen Olmayan Vize Hizmetleri 8 Ekim 2017 tarihi itibariyle askıya alınmış durumdadır. Mevcut durumda ABD vize görüşmeleri devam eden, işlemlerini tamamlamamış Türk vatandaşları, ABD vize görüşmelerinin askıya…

FacebookTwitterGoogle+
Details

Türkiye’de Bulunan ABD Konsoloslukları’ndaki Göçmen Olmayan Vize Hizmetlerinin Durdurulması

Avukat Ayhan Ogmen’in Türk Vatandaşları İçin Türkiye’de Bulunan ABD Konsoloslukları’ndaki Göçmen Olmayan Vize Başvurularının Durdurulması Yönelik Açıklamaları Türkiye’de bulunan ABD Konsoloslukları’ndaki Göçmen Olmayan Vize Hizmetleri 8 Ekim 2017 tarihi itibariyle askıya alınmış durumdadır. Peki, bu durum hangi ABD vize türlerini etkilemektedir. Askıya alınan vize türleri (Göçmen Olmayan Vize Türleri) nelerdir ? (A, G, NATO) Diplomatik…

FacebookTwitterGoogle+
Details

2019 Çeşitlilik Göçmen Vize Kurası (DV-2019) Başvurularınız Red Olabilir

2019 Çeşitlilik Göçmen Vize Kurası (DV-2019) Başvurularınız Red Olabilir 2019 yılı Göçmen Vize kurası olarak bilinen ‘Çeşitlilik Vizesi’ (Diversity Visa) tekrar düzenlenmektedir. Göçmen Vizesi müracatları 3 Ekim 2017 ile 7 Kasım 2017 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak olup, çekiliş sonuçları da elektronik ortam aracılığı ile 1 Mayıs 2018 tarihinden itibaren öğrenilebilecektir. Bununla birlikte Amerika Birleşik…

FacebookTwitterGoogle+
Details

2019 Çeşitlilik Göçmen Vize Kurasına Katılma Zamanı (DV-2019)

2019 Çeşitlilik Göçmen Vize Kurasına Katılma Zamanı (DV-2019) Geçmiş senelerde olduğu gibi bu yıl da göçmen vize kurası olarak bilinen ‘’Çeşitlilik Vizesi’’ (Diversity Visa) tekrar düzenlenmektedir. Müracat koşullarında geçen seneye göre bir fark bulunmamaktadır. Kişiler yine müracatlarını elektronik ortamda yapacaklar ve çekiliş sonuçlarını da yine bu elektronik ortam aracılığı ile öğreneceklerdir.   2019 Çeşitlilik Göçmen…

FacebookTwitterGoogle+
Details

DIVERSITY IMMIGRANT VISA PROGRAM (DV-2019)

IT’S TIME TO PARTICIPATE DIVERSITY IMMIGRANT VISA PROGRAM (DV-2019) The Congressionally mandated Diversity Immigrant Visa Program is administered annually by the Department of State. Section 203(c) of the Immigration and Nationality Act (INA) provides for a class of “Diversity Immigrants,” from countries with historically low rates of immigration to the United States. For fiscal year…

FacebookTwitterGoogle+
Details

DIVERSITY IMMIGRANT VISA PROGRAM (DV-2019)

IT’S TIME TO PARTICIPATE DIVERSITY IMMIGRANT VISA PROGRAM (DV-2019) The Congressionally mandated Diversity Immigrant Visa Program is administered annually by the Department of State. Section 203(c) of the Immigration and Nationality Act (INA) provides for a class of “Diversity Immigrants,” from countries with historically low rates of immigration to the United States. For fiscal year…

FacebookTwitterGoogle+
Details

IT’S TIME TO PARTICIPATE DIVERSITY IMMIGRANT VISA PROGRAM (DV-2019)

IT’S TIME TO PARTICIPATE DIVERSITY IMMIGRANT VISA PROGRAM (DV-2019) The Congressionally mandated Diversity Immigrant Visa Program is administered annually by the Department of State. Section 203(c) of the Immigration and Nationality Act (INA) provides for a class of “Diversity Immigrants,” from countries with historically low rates of immigration to the United States. For fiscal year…

FacebookTwitterGoogle+
Details

DIVERSITY IMMIGRANT VISA PROGRAM (DV-2019)

IT’S TIME TO PARTICIPATE DIVERSITY IMMIGRANT VISA PROGRAM (DV-2019) The Congressionally mandated Diversity Immigrant Visa Program is administered annually by the Department of State. Section 203(c) of the Immigration and Nationality Act (INA) provides for a class of “Diversity Immigrants,” from countries with historically low rates of immigration to the United States. For fiscal year…

FacebookTwitterGoogle+
Details

Can I still get a green card by filing I-751 Waiver

Can I still get a green card by filing I-751 Waiver if I am divorced from my US Citizen spouse before two year condition expires? Conclusion If you have your green card based on a marriage to a U.S. Citizen, your initial green card will be valid for two years. To get the permanent green…

FacebookTwitterGoogle+
Details