ABD Vatandaşıyla Evlenip Work Permit Başvurusu Sonrası Vize Süresi Dolarsa Ne Yapılmalıdır ?

ABD Vatandaşıyla Evlenip Work Permit Başvurusu Sonrası Vize Süresi Dolarsa Ne Yapılmalıdır ? Soru: ABD’ye B2 vizesiyle gelip, ABD vatandaşı biriyle evlenip, Work Permit’e başvurduktan sonra 6 aylık B2 zamanı dolarsa ne yapılmalı, süreç nasıl işler ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com…

FacebookTwitterGoogle+
Details

Green Card Veya Oturum İzni Alabilmek İçin Amerika’da Yaşama Zorunluluğu Var Mıdır ?

Green Card Veya Oturum İzni Alabilmek İçin Amerika’da Yaşama Zorunluluğu Var Mıdır ? Soru: Türkiye’de yaşayan bir Amerikan vatandaşı ile evlenince Green Card veya oturum izni alabilmek için Amerika’da yaşama zorunluluğu var mıdır ? Vize memuru neden Green Card başvurusu yaptınız derse verebileceğimiz en uygun cevap ne olmalıdır ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD Vatandaşıyla Evlilik Yapmak İçin Boşanma Sonrası Ne Kadar Süre Geçmesi Gerekir ?

ABD Vatandaşıyla Evlilik Yapmak İçin Boşanma Sonrası Ne Kadar Süre Geçmesi Gerekir ? Soru: Evlilik yapacağım Usa vatandaşı nişanlım boşanma aşamasında, boşanma sürecinin sonunda evlilik yapmak için araya vakit koymamız gerekiyor mu acaba ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.…

FacebookTwitterGoogle+
Details

Amerika’daki Üniversitelerden Mesleğimizin Denkliğini Alabilmek İçin Ne Yapmalıyız ?

Amerika’daki Üniversitelerden Mesleğimizin Denkliğini Alabilmek İçin Ne Yapmalıyız ? Soru: Amerika’da kendi mesleğimizin denkliğini alabilmek için üniversiteden eksik dersleri mi almalıyız yoksa baştan mı üniversite okumalıyız ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM…

FacebookTwitterGoogle+
Details

Vatandaşlık İçin Green Carda Başvuru Süresi Ne Zamandır ?

Vatandaşlık İçin Green Carda Başvuru Süresi Ne Zamandır ? Soru: Green Card üzerinden vatandaş olan bir babanın çocuğunun kaç yaşına kadar Green Carda baş vurması gerekmektedir ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM…

FacebookTwitterGoogle+
Details

Evlilik Yoluyla Yapılan Green Card Başvurularının Sonuçlanması Ne Kadar Sürer ?

Evlilik Yoluyla Yapılan Green Card Başvurularının Sonuçlanması Ne Kadar Sürer ? Soru: Evlilik yoluyla yapılan Green Card başvurularının sonuçlanma süresi şu an için ortalama kaç aydır ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM…

FacebookTwitterGoogle+
Details

Amerika Vizesine Başvururken Eski Pasaportta Seyahat Edilen Ülkeler Görülüyor Mu ?

Amerika Vizesine Başvururken Eski Pasaportta Seyahat Edilen Ülkeler Görülüyor Mu ? Soru: Yenilediğim pasaportumla ret aldığım ABD vizesine tekrar başvursam, eski pasaportumda giriş yaptığım ülkeleri ABD Konsolosluk Vize görevlisi görebiliyor mu ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK…

FacebookTwitterGoogle+
Details

Amerika Çalışma İzni Olan Kişiler Ülke Dışına Çıkabilir Mi ?

Amerika Çalışma İzni Olan Kişiler Ülke Dışına Çıkabilir Mi ? Soru: 4 yıllık çalışma iznim var, Türkiye’ye gidebilir miyim ve ne tür belgeler lazımdır ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD F1 Vizesi Süresinden Fazla Kalmak Sorun Teşkil Eder Mi ?

ABD F1 Vizesi Süresinden Fazla Kalmak Sorun Teşkil Eder Mi ? Soru: 3 aylık F1 belgem var. Vizem ise 1 yıllık. Ben 3 aylık uçak biletimi aldım. 3 aydan fazla kalmam sorun teşkil eder mi ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail…

FacebookTwitterGoogle+
Details

8 Nisan 2018-Avukat Ayhan Ogmen-Online Canlı Yayını Tam Hali

8 Nisan 2018-Avukat Ayhan Ogmen-Online Canlı Yayını Tam Hali 8th April 2018-Attorney Ayhan Ogmen- Online Live Broadcast Full Version. Avukat Ayhan Ogmen’in, 8 Nisan 2018 Pazar günü, Facebook – Instagram – YouTube – Periscope Ortak Canlı Yayınında; ABD Göçmenlik, Başkan Trump’ın Göçmenlerle İlgili Son Açıklamaları, Göçmen Vatandaşların Son Durumları, ABD’de Yatırım, Gayrimenkul, Ticaret Hukuku, Yatırımcı…

FacebookTwitterGoogle+
Details