TURİST VİZESİYLE AMERİKA’YA GELİP EYALET DEĞİŞTİREBİLİR MİYİM ?

TURİST VİZESİYLE AMERİKA’YA GELİP EYALET DEĞİŞTİREBİLİR MİYİM ? Soru: Turist vizesiyle Amerika’ya gelip eyalet değiştirmemde sorun olur mu ? Yani Amerika’da istediğimiz eyalete giriş çıkış yapabilir miyiz ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW…

FacebookTwitterGoogle+
Details

BOŞANMIŞ ABD VATANDAŞININ YENİDEN EVLENMESİ İÇİN BEKLEMESİ GEREKEN SÜRE NEDİR ?

BOŞANMIŞ ABD VATANDAŞININ YENİDEN EVLENMESİ İÇİN BEKLEMESİ GEREKEN SÜRE NEDİR ? Soru: Amerika vatandaşlığını almış ve boşanmış bir kişinin tekrar bir başkasıyla evlenmesi için belli bir süre var mıdır, ne kadar beklemesi uygundur ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.…

FacebookTwitterGoogle+
Details

TURİST VİZESİYLE ABD’YE GİRİŞTE DÖNÜŞ BİLETİ VE OTEL REZERVASYONU GÖSTERMEK ŞART MI ?

TURİST VİZESİYLE ABD’YE GİRİŞTE DÖNÜŞ BİLETİ VE OTEL REZERVASYONU GÖSTERMEK ŞART MI ? Soru: B2 vizesiyle Amerika’ya geleceğiz. Havaalanı girişinde otel rezervasyonu ve dönüş uçak biletimizi beyan etmek zorunda mıyız ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU…

FacebookTwitterGoogle+
Details

İRANLI KİŞİLER EĞİTİM AMAÇLI AMERİKA’YA NASIL GELİR ?

İRANLI KİŞİLER EĞİTİM AMAÇLI AMERİKA’YA NASIL GELİR ? Soru: Şu an İranlı bir kişi Amerika’ya okumak için gelebilir mi ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA DE ABOGADO: Başta Türkiye,…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ESTA VİZESİYLE AMERİKA’YA GELİP ÇALIŞMA VİZESİ ALINIR MI ?

ESTA VİZESİYLE AMERİKA’YA GELİP ÇALIŞMA VİZESİ ALINIR MI ? Soru: Ben İngiltere ve Türk vatandaşıyım, kebapçı ustasıyım. Amerika’da restoranı olan bir yakınım beni işyerinde usta olarak çalıştırmak üzere davet ediyor ve bana sponsor olmak istiyor. Ben Esta vizesiyle Amerika’ya gelip bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA YASAL OLMADAN YAŞAYANLAR NASIL İFLAS BAŞVURUSU YAPABİLİR ?

AMERİKA’DA YASAL OLMADAN YAŞAYANLAR NASIL İFLAS BAŞVURUSU YAPABİLİR ? Soru: Ben 12 yıldır Amerika’da yasal olmadan yaşıyorum. Kredi kartlarına yaklaşık 200 Bin dolar borcum var. Bankruptcy yani iflas başvurusu yapabilir miyim, yasal olmamam sıkıntı yaratır mı ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA SSN’DEN GELİR ALANLAR TAX FORMU DOLDURMALI MIDIR ?

AMERİKA’DA SSN’DEN GELİR ALANLAR TAX FORMU DOLDURMALI MIDIR ? Soru: Ben SSN’den 325 $ aylık emekli parası alıyorum. Oğlumla oturuyorum, başka gelirim yok. Acaba tax için form doldurmam lazım mı ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU…

FacebookTwitterGoogle+
Details

TURİST VİZESİYLE GELİNEN AMERİKA’DA SSN NUMARASI İLE ÇALIŞMAK

TURİST VİZESİYLE GELİNEN AMERİKA’DA SSN NUMARASI İLE ÇALIŞMAK Soru: 2016 yazında Amerika’ya work and travel programıyla gittim ve Amerika’da SSN aldım. Amerika’da aldığım bu SSN numarasını geçen sene turist vizesiyle ABD’ye gittiğimde 6 ay boyunca kullandım. Sonra Türkiye’ye geri dönüş yaptım. 6 ay Türkiye’de kaldıktan sonra yine Amerika’ya giriş yapmayı düşünüyorum. Sizce sıkıntı çıkabilir mi…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD ŞİRKET ÜZERİNDEN GREEN CARD ALINDIĞINDA KAÇ YIL ÇALIŞMA ZORUNLULUĞU VARDIR ?

ABD ŞİRKET ÜZERİNDEN GREEN CARD ALINDIĞINDA KAÇ YIL ÇALIŞMA ZORUNLULUĞU VARDIR ? Soru: Amerika’daki bir şirket aracılığıyla aldığım ABD B1 vizem var. Eğer şirket adıma 2-3 yıllık çalışma izni çıkardığında veya Green Card çıkarttığında, bu şirkette çalışma zorunluluğum kaç yıl acaba ? İlerde istersem şirketimi değiştirebilir miyim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi…

FacebookTwitterGoogle+
Details