ABD U VİZESİ SONRASI ÇALIŞMA İZNİ NASIL ALINIR ?

ABD U VİZESİ SONRASI ÇALIŞMA İZNİ NASIL ALINIR ? Soru: Ben B1 vizesi ile 1 yıldır Pittsburgh’dayım. U vizesine başvurdum ancak çalışma izni henüz alamadım ne yapmam gerekiyor ? U vizem henüz onaylanmadı. ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD ÜZERİNDEN ABD VATANDAŞLIĞI ALMA SÜRESİ NEDİR ?

GREEN CARD ÜZERİNDEN ABD VATANDAŞLIĞI ALMA SÜRESİ NEDİR ? Soru: 2015 senesinde çekilişten Green Card kazandım. Ben 22 Mayıs 2016 tarihinden beri Amerika’dayım ve 1 defa 15 günlük Amerika’dan çıkış yaptım. 2 yıl 3 aydır Amerika’dayım. 3 senenin sonunda Amerika vatandaşlığına başvuru yapabilir miyim ? Yoksa 3 sene burada kesintisiz olmama rağmen, 5 sene beklemek…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA VİZE STATÜ DEĞİŞİKLİĞİ DEVAM EDİYOR MU ?

AMERİKA’DA VİZE STATÜ DEĞİŞİKLİĞİ DEVAM EDİYOR MU ? Soru: Amerika’da statü değişikliği bitti gibi bazı videolar görüyorum, hem de daha bir ay önce çekilmiş videolar. Lütfen statü değişikliğinin bundan sonra olup olmayacağını iletir misiniz ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD F1 VİZESİYLE İLGİLİ DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ?

ABD F1 VİZESİYLE İLGİLİ DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ? Soru: Amerika’ya ilk gidişten bu yana 2 sene geçmiş birisi; süresi devam eden F1 vizesiyle, vizenin üzerinde yazan okula aynı vizeyle gidebilir mi (sadece yeni i20 alınması yeterli mi) veya yeni vize başvurusu yapmak mı gerekir ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen…

FacebookTwitterGoogle+
Details

SÜRESİ BİTEN TURİST VİZESİ AMERİKA’DA NASIL UZATILIR ?

SÜRESİ BİTEN TURİST VİZESİ AMERİKA’DA NASIL UZATILIR ? Soru: 1 Aralık’ta 10 yıllık Amerika B1/B2 turist vizemin süresi bitiyor. Ben Eylül gibi Amerika’ya geleceğim. Amerika’dayken vize başvurusu ya da süre uzatımı yapabilir miyim ? Çünkü şuan Türkiye’den vize almak çok zor. ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA ŞİRKET ÜZERİNDEN GREEN CARD ALIMI NASIL YAPILIR ?

AMERİKA’DA ŞİRKET ÜZERİNDEN GREEN CARD ALIMI NASIL YAPILIR ? Soru: Amerika`da birinci derece de yakınımın (Dayımın) granit şirketi bulunmakta. Şirketin yaklaşık çalışan sayısı ortalama 65 kişi. Bu şirketin bana Green Card başvurusu yapması mümkün müdür ? Aile bağının olmasının herhangi bir sakıncası var mıdır ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ÜSTÜN YETENEKLİ ÇOCUKLAR AMERİKA’DA NASIL EĞİTİM ALIR ?

ÜSTÜN YETENEKLİ ÇOCUKLAR AMERİKA’DA NASIL EĞİTİM ALIR ? Soru: Ben ve eşimin 10 yıllık vizemiz var ve son iki yılı kaldı. Oğlum Amerika doğumlu, Amerikan vatandaşı 7 yaşında ve ilkokul 2 ye gidiyor. Kızım 14 yaşında ortaokul sona gidiyor. Oğlum zeka olarak üstün potansiyelli olduğu tespit edildi. Okulundaki üstün potansiyel programına da belirli testlerle kabul…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA GÖÇMENLİK BAŞVURUSU SONRASI YAPILACAK İŞLEMLER ?

AMERİKA GÖÇMENLİK BAŞVURUSU SONRASI YAPILACAK İŞLEMLER ? Soru: Biz Amerika Göçmenlik Bürosuna başvuruda bulunmuştuk. Bu süreçte onlar bize herhangi bir takip numarası veriyorlar mı ? Bu takip numarası ile durumumuzu takip edebiliyormuşuz. Bu takip numarasının İngilizce ismi nedir ? Takip numarasıyla hangi web sayfasından durumumuzu takip edebiliriz ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA LİSEYE NASIL KAYIT YAPILIR ?

AMERİKA’DA LİSEYE NASIL KAYIT YAPILIR ? Soru: New York’ta F1 öğrenci vizesi sahibinin çocuğu lise eğitimini almak için kayıt yaptırırken öğrencinin İngilizce bilip bilmediğini test amaçlı sınava girmesi ya da herhangi bir şekilde kanıtlaması gerekiyor mu ? Yoksa New York’ta Green Card ile, vize ile ya da eski vizesi ile yasal olarak bulunan herkes dilediği…

FacebookTwitterGoogle+
Details

FRANCHISE YÖNTEMİYLE GREEN CARD ALINABİLİR Mİ ?

FRANCHISE YÖNTEMİYLE GREEN CARD ALINABİLİR Mİ ? Soru: Franchise yöntemini eşim üzerine başvurup, kendim de uber/lyft yaparak Green Card başvurusunu ben yapabilir miyim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA…

FacebookTwitterGoogle+
Details