AMERİKA’DA KAÇAK KALIP TÜRKİYE’YE DÖNENLERİ BEKLEYEN SÜREÇ NEDİR ?

AMERİKA’DA KAÇAK KALIP TÜRKİYE’YE DÖNENLERİ BEKLEYEN SÜREÇ NEDİR ? Soru: Amerika’da vize süremi uzatıp kaçak olarak kalsam ve birkaç yıl sonra Türkiye’ye dönmeye karar versem, Amerikan polisi bize herhangi bir cezai müeyyide uygular mı ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden…

FacebookTwitterGoogle+
Details

SÜRESİ BİTEN GREEN CARD YENİLENMEZSE NE OLUR ?

SÜRESİ BİTEN GREEN CARD YENİLENMEZSE NE OLUR ? Soru: 1998 yılında alınmış Green Card 2008’de sona ermiş. 2008’den beri de yenilenmemiş bu Green Card hakkı iptal mi olmuştur ? Yoksa bir şekilde yenilenebilir mi ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden…

FacebookTwitterGoogle+
Details

14 Nisan 2019-Avukat Ayhan Ogmen-Online Canlı Yayını Tam Hali

14 Nisan 2019-Avukat Ayhan Ogmen-Online Canlı Yayını Tam Hali Avukat Ayhan Ogmen’in, 14 Nisan 2019 Pazar günü, Facebook – Instagram – YouTube – Periscope Ortak Canlı Yayınında; ABD Göçmenlik, Başkan Trump’ın Göçmenlerle İlgili Son Açıklamaları, Göçmen Vatandaşların Son Durumları, ABD’de Yatırım, Gayrimenkul, Ticaret Hukuku, Yatırımcı Vizesi, ABD Green Card, ABD Vatandaşlık İşlemleri, ABD Vizeleri, ABD…

FacebookTwitterGoogle+
Details

WHAT ARE THE REQUIREMENTS TO GET US F1 STUDENT VISA ?

WHAT ARE THE REQUIREMENTS TO GET US F1 STUDENT VISA ? Question: What are the things that we need to show financial sponsor to get F1 visa ? If you have any questions regarding US Immigration Law, feel free to get in touch Ogmen Law Firm at +1 (212) 245-70 70 or info@ogmenlaw.com mail address.…

FacebookTwitterGoogle+
Details

HOW CAN I GO TO USA FOR MASTER DEGREE ?

HOW CAN I GO TO USA FOR MASTER DEGREE ? Question: How can i go to USA for master degree ? If you have any questions regarding US Immigration Law, feel free to get in touch Ogmen Law Firm at +1 (212) 245-70 70 or info@ogmenlaw.com mail address. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA ALINAN E2 YATIRIMCI VİZESİ KAÇ YILLIK VERİLİR ?

AMERİKA’DA ALINAN E2 YATIRIMCI VİZESİ KAÇ YILLIK VERİLİR ? Soru: Amerika’dan aldığımız E2 yatırımcı vizesi kaç yıl veriliyor ve hangi durumlarda veya hatalarda E2 yatırımcı vizemiz yenilenmez ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW…

FacebookTwitterGoogle+
Details