TÜRKİYE’DEKİ YENİ EHLİYETLERİN AMERİKA’DA KULLANIM HAKKI NEDİR ?

TÜRKİYE’DEKİ YENİ EHLİYETLERİN AMERİKA’DA KULLANIM HAKKI NEDİR ? Soru: Türkiye’den aldığımız yeni uluslararası ehliyetlimizde Amerika için kullanım hakkı nedir ? Başta Türkiye, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere uluslararası çapta hizmet vermekte olan ekibimiz engin tecrübesi ile çeşitli alanlarda çalışmakta olup, müvekkillerimizin taleplerini en iyi şekilde yerine getirmeyi amaçlamaktadır. We at Ogmen Law Firm…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’YA GİRİŞTE HAVAALANINDA SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI

AMERİKA’YA GİRİŞTE HAVAALANINDA SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI Soru: Hava alanından Amerika’ya girişte ne gibi sorularla karşılaşıyoruz ? Bu sorulara nasıl cevaplar vermeliyiz ? Başta Türkiye, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere uluslararası çapta hizmet vermekte olan ekibimiz engin tecrübesi ile çeşitli alanlarda çalışmakta olup, müvekkillerimizin taleplerini en iyi şekilde yerine getirmeyi amaçlamaktadır. We at…

FacebookTwitterGoogle+
Details

TURİST VİZESİ ALMAK İÇİN ÇALIŞMA ŞARTI DURUMU HAKKINDA

TURİST VİZESİ ALMAK İÇİN ÇALIŞMA ŞARTI DURUMU HAKKINDA Soru: Turist vizesi almak için 6 aylık ya da 1 yıllık işe girip çalışmak daha mı garanti olur yoksa direkt üniversiteden mezun olur olmaz turist vizesine başvurmak daha mı mantıklıdır ? Başta Türkiye, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere uluslararası çapta hizmet vermekte olan ekibimiz engin…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ÜNİVERSİTEDEN MEZUN OLDUKTAN SONRA ABD’YE EN KOLAY HANGİ VİZEYLE GELİNİR ?

ÜNİVERSİTEDEN MEZUN OLDUKTAN SONRA ABD’YE EN KOLAY HANGİ VİZEYLE GELİNİR ? Soru: Üniversiteden yeni mezun olacağım. Amerika’ya gelmek için dil okulu mu yoksa turist vizesi ile gelmek mi daha kolay olur ? Kabul alma oranım hangisinde daha yüksek ? Başta Türkiye, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere uluslararası çapta hizmet vermekte olan ekibimiz engin…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA İFLAS BAŞVURUSU ABD VATANDAŞLIĞINA GEÇİŞTE SORUN OLUŞTURUR MU ?

AMERİKA’DA İFLAS BAŞVURUSU ABD VATANDAŞLIĞINA GEÇİŞTE SORUN OLUŞTURUR MU ? Soru: Amerika’da iflas başvurusu yapıldığında, ABD vatandaşlığına geçmede herhangi bir engel olur mu ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA LİSEYE GİDİP YASAL OLMAYAN KİŞİLER HAKKINDA

AMERİKA’DA LİSEYE GİDİP YASAL OLMAYAN KİŞİLER HAKKINDA Soru: 13 yıl önce Amerika’ya turist vizesiyle geldik ve halen yasal değiliz. Türkiye doğumlu 15 yaşına giren kızım var ve Amerika’da liseye gidiyor. Onun için yasal işlemleri yapabilir miyiz ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMAZON.COM’DA ÜRÜN SATARAK E2 YATIRIMCI VİZESİ NASIL ALINIR ?

AMAZON.COM’DA ÜRÜN SATARAK E2 YATIRIMCI VİZESİ NASIL ALINIR ? Soru: Ben Amazon.com’da FBA modeliyle iş yapmak istiyorum. Yani Çin’den ürün yaptırıp Amazon Amerika’da bu ürünü satmak istiyorum. İlk olarak Amerika’da şirket kurup bu işe, bu şekilde başlayacağım. Bu iş modeliyle alabileceğim bir vize türü var mıdır ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA DİL OKULUNA NE ZAMAN BAŞVURMAK GEREKLİDİR ?

AMERİKA’DA DİL OKULUNA NE ZAMAN BAŞVURMAK GEREKLİDİR ? Soru: Amerika’da dil okulu için öğrenci vizesine kışın başvurmak mı daha mantıklı yazın mı ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA DE…

FacebookTwitterGoogle+
Details

EVLİLİK YOLUYLA GREEN CARD ALMAK NE KADAR SÜRER ?

EVLİLİK YOLUYLA GREEN CARD ALMAK NE KADAR SÜRER ? Soru: Kız arkadaşım Green Card aldı ve Amerika’ya gitti. Evlendiğimiz taktirde, benim de evlilik üzerinden Green Card almam ne kadar sürer ? Evlilik yoluyla Green Card almak 4-5 sene sürer diyenler var, acaba bu doğru mudur ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için…

FacebookTwitterGoogle+
Details