GREEN CARD ÇIKTIKTAN SONRA NE KADAR PARAYA SAHİP OLUNMALIDIR ?

GREEN CARD ÇIKTIKTAN SONRA NE KADAR PARAYA SAHİP OLUNMALIDIR ? Soru: Green Card çıktıktan sonra belli bir miktar birikimimiz olmalı mı ? Green Card çıktıktan sonra yaklaşık kaç paraya ihtiyacımız var ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKAN ÜSSÜNDE ÇALIŞAN KİŞİ ÜZERİNDEN ABD OTURMA İZNİ ALINIR MI ?

AMERİKAN ÜSSÜNDE ÇALIŞAN KİŞİ ÜZERİNDEN ABD OTURMA İZNİ ALINIR MI ? Soru: Eşimin babası 13 yıldır Diyarbakır Amerikan üssünde çalışmış. Buna istinaden oturma izni alabilir miyim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA İŞ KAZASI DURUMUNDA YASAL PROSEDÜR NEDİR ?

AMERİKA’DA İŞ KAZASI DURUMUNDA YASAL PROSEDÜR NEDİR ? Soru: Long Island’da iş yerinde çalışırken düştüm ve yüzüm yaralandı. Yaklaşık bir yıl oldu. Yüzümde göz hizamdan aşağıya doğru yaklaşık 5-6 cm lik çizgi şeklinde iz kaldı. Şirkete karşı yapılacak yasal prosedür nedir ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKAN ORDUSUNA GREEN CARD SAHİPLERİ BAŞVURABİLİR Mİ ?

AMERİKAN ORDUSUNA GREEN CARD SAHİPLERİ BAŞVURABİLİR Mİ ? Soru: Amerikan ordusuna Green Card’lı insanların da başvurabildiğini okudum, bu doğrumu yaşım 36 acaba yaş sınırı var mı ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA KAÇ YIL ÇALIŞTIKTAN SONRA EMEKLİ OLUNUR ?

AMERİKA’DA KAÇ YIL ÇALIŞTIKTAN SONRA EMEKLİ OLUNUR ? Soru: Amerika’da emeklilik için kaç yıl burada çalıştıktan sonra emekli olunur ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA DE ABOGADO: Başta Türkiye,…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD U VİZESİ SONRASI ÇALIŞMA İZNİ NASIL ALINIR ?

ABD U VİZESİ SONRASI ÇALIŞMA İZNİ NASIL ALINIR ? Soru: Ben B1 vizesi ile 1 yıldır Pittsburgh’dayım. U vizesine başvurdum ancak çalışma izni henüz alamadım ne yapmam gerekiyor ? U vizem henüz onaylanmadı. ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD ÜZERİNDEN ABD VATANDAŞLIĞI ALMA SÜRESİ NEDİR ?

GREEN CARD ÜZERİNDEN ABD VATANDAŞLIĞI ALMA SÜRESİ NEDİR ? Soru: 2015 senesinde çekilişten Green Card kazandım. Ben 22 Mayıs 2016 tarihinden beri Amerika’dayım ve 1 defa 15 günlük Amerika’dan çıkış yaptım. 2 yıl 3 aydır Amerika’dayım. 3 senenin sonunda Amerika vatandaşlığına başvuru yapabilir miyim ? Yoksa 3 sene burada kesintisiz olmama rağmen, 5 sene beklemek…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA VİZE STATÜ DEĞİŞİKLİĞİ DEVAM EDİYOR MU ?

AMERİKA’DA VİZE STATÜ DEĞİŞİKLİĞİ DEVAM EDİYOR MU ? Soru: Amerika’da statü değişikliği bitti gibi bazı videolar görüyorum, hem de daha bir ay önce çekilmiş videolar. Lütfen statü değişikliğinin bundan sonra olup olmayacağını iletir misiniz ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden…

FacebookTwitterGoogle+
Details

ABD F1 VİZESİYLE İLGİLİ DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ?

ABD F1 VİZESİYLE İLGİLİ DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ? Soru: Amerika’ya ilk gidişten bu yana 2 sene geçmiş birisi; süresi devam eden F1 vizesiyle, vizenin üzerinde yazan okula aynı vizeyle gidebilir mi (sadece yeni i20 alınması yeterli mi) veya yeni vize başvurusu yapmak mı gerekir ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen…

FacebookTwitterGoogle+
Details

SÜRESİ BİTEN TURİST VİZESİ AMERİKA’DA NASIL UZATILIR ?

SÜRESİ BİTEN TURİST VİZESİ AMERİKA’DA NASIL UZATILIR ? Soru: 1 Aralık’ta 10 yıllık Amerika B1/B2 turist vizemin süresi bitiyor. Ben Eylül gibi Amerika’ya geleceğim. Amerika’dayken vize başvurusu ya da süre uzatımı yapabilir miyim ? Çünkü şuan Türkiye’den vize almak çok zor. ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70…

FacebookTwitterGoogle+
Details