AMERİKA’DA İLTİCASI KABUL EDİLEN KİŞİNİN AİLE BİRLEŞİMİ SÜRESİ NE KADARDIR ?

AMERİKA’DA İLTİCASI KABUL EDİLEN KİŞİNİN AİLE BİRLEŞİMİ SÜRESİ NE KADARDIR ? Soru: 18 yaş altı ilticası kabul edilen birinin aile birleşimi süresi ne kadardır ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA E2 VİZESİYLE LLC ŞİRKETİ NASIL KURULUR ?

AMERİKA’DA E2 VİZESİYLE LLC ŞİRKETİ NASIL KURULUR ? Soru: Şu an E2 vizesiyle yapılan başvurularda problem yaşanıyor mu ? 100.000 dolarlık bir LLC şirketin yüzde 50’sine 50.000 dolar ile başvuru yapacağız rakam uygun mudur ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden…

FacebookTwitterGoogle+
Details

WORK AND TRAVEL PROGRMI SONRASI ÇALIŞMA VİZESİ ALINIRSA TÜRKİYE’DEKİ OKUL DEVAM EDER Mİ ?

WORK AND TRAVEL PROGRMI SONRASI ÇALIŞMA VİZESİ ALINIRSA TÜRKİYE’DEKİ OKUL DEVAM EDER Mİ ? Soru: Üniversitede okurken work and travel programı ile Amerika’ya gidip sonrasında çalışma vizesi alırsak Türkiye’deki okulumuz ne oluyor ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD SAHİPLERİ AMERİKA’DA NE KADAR KALABİLİR ?

GREEN CARD SAHİPLERİ AMERİKA’DA NE KADAR KALABİLİR ? Soru: Geçen pazar bir dinleyici sorusunda; Amerika havaalanında Green Card çıktığı için orada 2 ay kalıp iş araştıracağını söylediği için vizesi iptal olduğunu söylemişti. Zaten vize için 6 ay hakkı yok mu ? Green Card çıktığı için Amerika’da istediği kadar kalamaz mı ? ABD Göçmenlik ve Ticaret…

FacebookTwitterGoogle+
Details

TURİST OLARAK AMERİKA’YA GELENLER ABD’DE EV ALABİLİR Mİ ?

TURİST OLARAK AMERİKA’YA GELENLER ABD’DE EV ALABİLİR Mİ ? Soru: Turist olarak Amerika’ya geldiğimizde bankadan veya açık arttırmadan ev alabilir miyiz ? Emlakçıdan satın alırsak evi kiraya verip Türkiye’ye döndüğümüzde mülkün takibini bir firmaya mı vermeliyiz ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA BİR ŞİRKETİN ÇALIŞMA İZNİ ALMASI İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR ?

AMERİKA’DA BİR ŞİRKETİN ÇALIŞMA İZNİ ALMASI İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR ? Soru: Amerika’da bir şirketin birisine çalışma izni alması için şirketin yeni olması ya da şirketin belli bir şartları var mıdır ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’YA TURİST VİZESİYLE GELİP LYFT YAPILABİLİR Mİ ?

AMERİKA’YA TURİST VİZESİYLE GELİP LYFT YAPILABİLİR Mİ ? Soru: Amerika’ya turist vizesi ile gelip lyft (Bir ulaşım uygulaması) yapanları duyuyoruz. Bu işlem yasal mıdır, başkası adına mı yapıyor olabilirler ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU –…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA YATIRIM YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER NEDİR ?

AMERİKA’DA YATIRIM YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER NEDİR ? Soru: Yatırımcı vizesi için yatırımın tümü tek seferde yapılmalı mıdır ? Yoksa parça parça yatırım kabul görür mü ? Bu yıl bir kaç araba alıp bir yıl sonra birkaç araba daha alıp vs. yatırımcı vizesi olabilir mi ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA YATIRIM SONRASI OTURUM NASIL ALINIR ?

AMERİKA’DA YATIRIM SONRASI OTURUM NASIL ALINIR ? Soru: Diyelim ki 25-30 bin dolar değerinde yatırım yaparsam kaç yıllık oturum alabilirim ? Ve oturumdan sonra Green Card başvurusunda bulunabilmek için ne yapmalıyım, hangi yolu izlemeliyim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden…

FacebookTwitterGoogle+
Details

J1 VİZESİNİ F1 VİZESİNE ÇEVİRMENİN ŞARTLARI NEDİR ?

J1 VİZESİNİ F1 VİZESİNE ÇEVİRMENİN ŞARTLARI NEDİR ? Soru: J1 vizesi ile Amerika’da work and travel programını sürdürmekteyim ve burada dil okuluna gitmek istiyorum. Statü değişikliği talebinde bulunursam ortalama bu talebin kabul oranı kaçtır ? Statü değişikliğinde ne gibi şartlar aranmaktadır ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70…

FacebookTwitterGoogle+
Details