AMERİKA’DA STATÜ DEĞİŞİKLİĞİ ONAYLANANA KADAR EĞİTİM ALINABİLİR Mİ ?

AMERİKA’DA STATÜ DEĞİŞİKLİĞİ ONAYLANANA KADAR EĞİTİM ALINABİLİR Mİ ? Soru: Oğlum ile beraber turist vizesiyle Amerika’ya giriş yaptım. Bir süre bekledikten sonra statü değişikliği için başvuruda bulundum. Süreci beklerken alt statüm olan turist vizesini 6 ay daha uzattım. Bu süreç tamamlanmadan statü değişikliğim onaylandı. Ben ve oğlum statü değişikliğimiz onaylanıncaya kadar geçen sürede eğitim alabiliyor…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD MÜLAKATINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER NELERDİR ?

GREEN CARD MÜLAKATINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER NELERDİR ? Soru: Haftaya Alabama eyaletinde Green Card mülakatım olacak. Green Card mülakatında gelebilecek sorular ve dikkat etmemiz gereken durumlar nedir ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA DOĞUM İÇİN MEDICAID’E NASIL BAŞVURULUR ?

AMERİKA’DA DOĞUM İÇİN MEDICAID’E NASIL BAŞVURULUR ? Soru: Amerika’da doğum için medicaid’e nasıl başvurabiliriz ? Medicaid tüm hastane masraflarını karşılar mı ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA DE ABOGADO:…

FacebookTwitterGoogle+
Details

TURİST VİZESİNİ ALDIKTAN KAÇ GÜN SONRA AMERİKA’YA GİRİŞ YAPILMALIDIR ?

TURİST VİZESİNİ ALDIKTAN KAÇ GÜN SONRA AMERİKA’YA GİRİŞ YAPILMALIDIR ? Soru: Turist vizesini aldıktan sonra kaç gün içinde Amerika’ya giriş yapmamız gerekiyor ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA DE…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA ÇALIŞMA VİZESİ ÖNCESİ SPONSOR BULMA ŞARTI VAR MIDIR ?

AMERİKA ÇALIŞMA VİZESİ ÖNCESİ SPONSOR BULMA ŞARTI VAR MIDIR ? Soru: Amerika’ya geldikten sonra çalışma vizesi başvurusu öncesi bir iş teklifi almam gerekiyor mu ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

WORK AND TRAVEL SONRASI ÇALIŞMA VİZESİ NASIL ALINIR ?

WORK AND TRAVEL SONRASI ÇALIŞMA VİZESİ NASIL ALINIR ? Soru: Work and travel ile gidip daha sonra statü değişikliği ile çalışma vizesi almak istiyorum. Çalışma vizesi almak zorlaştı mı ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU –…

FacebookTwitterGoogle+
Details

TÜRKİYE AMERİKA ARASI YAŞANAN SORUNLAR VİZE ALIMINI NASIL ETKİLER ?

TÜRKİYE AMERİKA ARASI YAŞANAN SORUNLAR VİZE ALIMINI NASIL ETKİLER ? Soru: Biz evleneli 8 ay oldu. Eşim Amerikalı ve şubatta benim için başvuru yaptı. Bütün evraklar tamam turistik vize başvurusu yaptım, red yedim, hala bekliyoruz. Ayrıca Türkiye ve Amerika arasındaki sorunlar bizim vizeyi etkiler mi ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’YA TURİST OLARAK GELİP ÇALIŞMA STATÜSÜNE NASIL GEÇİLİR ?

AMERİKA’YA TURİST OLARAK GELİP ÇALIŞMA STATÜSÜNE NASIL GEÇİLİR ? Soru: 17 yaşında Amerika’ya turist olarak gidip çalışma statüsüne geçebilir miyim ? Turizm ve otelcilik lisesinden mezunum. Sertifika almak için okula yazılabilir miyim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN…

FacebookTwitterGoogle+
Details

TURİST VİZESİNİ YATIRIMCI VİZESİNE ÇEVİRMEDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ?

TURİST VİZESİNİ YATIRIMCI VİZESİNE ÇEVİRMEDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ? Soru: Ben ikinci kere 10 yıllık turist vizemi aldım. Fakat ikinci kere aldığım vizeden 1 yıl sonra yatırım yapma kararı aldım. Tekrar B1 vizesine çevirmem gerekir mi ? Yoksa turist vizemle devam edebilir miyim? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA VİZE STATÜ DEĞİŞİMİ YAPAN KİŞİ YURTDIŞINA GİRİŞ ÇIKIŞ YAPABİLİR Mİ ?

AMERİKA’DA VİZE STATÜ DEĞİŞİMİ YAPAN KİŞİ YURTDIŞINA GİRİŞ ÇIKIŞ YAPABİLİR Mİ ? Soru: Amerika’da New York veya New Jersey’de E2 statü değişikliği yapan kişinin yurtdışına giriş çıkış durumu ne olmaktadır ? Sonuçta kişinin pasaporttaki vizesi turist vizesi ve kendisi 1 yıl sonra çıkış yaptı, sonrasında Amerika’ya geldiğinde giriş sorunu yaşar mı ? ABD Göçmenlik ve…

FacebookTwitterGoogle+
Details