TURİST VİZESİNİ ÖĞRENCİ VİZESİNE ÇEVİRDİKTEN SONRA YAPILMASI GEREKENLER ?

TURİST VİZESİNİ ÖĞRENCİ VİZESİNE ÇEVİRDİKTEN SONRA YAPILMASI GEREKENLER ? Soru: Eşim Amerika’ya turist vizesiyle geldi. 4 ay sonra vizesini 6 ay daha uzatıp öğrenci vizesine başvurdu. Ancak okula başvurduktan iki ay sonra okul arayıp alt statünüzün devam etmesi gerektiği söyledi. Yeni kanuna göre ancak biz okula başvurduktan 1 ay sonra alt statü vizemiz bitmişti. Bu…

FacebookTwitterGoogle+
Details

TURİST VİZESİYLE ABD’YE GELDİKTEN SONRA BOŞANAN ÇİFTLER TEKRAR AMERİKAYA GELEBİLİR Mİ ?

TURİST VİZESİYLE ABD’YE GELDİKTEN SONRA BOŞANAN ÇİFTLER TEKRAR AMERİKAYA GELEBİLİR Mİ ? Soru: Benim kardeşim 2017 yılında eşi ile birlikte turist vizesi alıp Amerika’ya geldi. 6 aylık süreleri dolmadan 28 Ocak 2018’de Amerika’dan çıkış yaptılar. Sürelerinin dolmasına 2 hafta kala kardeşim eşinden ayrıldı. Kardeşim önümüzdeki aylarda tekrar Amerika’ya gelmeyi düşünüyor. Aynı yıl içinde Amerika’ya giriş…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA STATÜ DEĞİŞİMİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ?

AMERİKA’DA STATÜ DEĞİŞİMİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ? Soru: Eşim turist vizesiyle geldi, vizesini altı ay uzattı, sonra da okula başvurdu. 11 ay oldu haber yok, bu arada sponsorluğa başvurdu. Okuldan ret gelirse kaçak duruma düşer mi, sponsorluk sürecini nerde beklemeli ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA YASAL YAŞAYANLAR KAÇ YIL SONRA GREEN CARD ALIR ?

AMERİKA’DA YASAL YAŞAYANLAR KAÇ YIL SONRA GREEN CARD ALIR ? Soru: Yaklaşık dört yıldan beri Amerika’da yasal olarak çalışıyorum. Acaba benim Green Card şansım var mı, varsa ne yapabilirim ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU –…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD ADRES DEĞİŞİKLİĞİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ?

GREEN CARD ADRES DEĞİŞİKLİĞİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ? Soru: Ben Amerikan vatandaşıyım, eşim 2 yıllık Green Card aldı. Süresi bitmeden 10 yıllık için başvurduk ve uzatma geldi. Şuan Florida’da ikamet etmekteyiz. Ama şartlar gereği California, San Francisco’ya taşınmak istiyoruz. USCIS case status check yaptık. 10 yıllık Green Card için hala bir bilgi yok. California’ya taşınsak…

FacebookTwitterGoogle+
Details

GREEN CARD ALDIKTAN SONRA AİLE İÇİN BAŞVURU YAPILABİLİR Mİ ?

GREEN CARD ALDIKTAN SONRA AİLE İÇİN BAŞVURU YAPILABİLİR Mİ ? Soru: Oğlum Green Card aldıktan sonra ailesi için başvuru yapabilir mi ? Yoksa Green Card aldıktan sonra 5 yıl geçmesi mi lazım ? Kendisi vatandaş olmak istemeyebilir. Çünkü Amerika’da mal varlığı vergileri çok yüksek diyor. ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen…

FacebookTwitterGoogle+
Details

AMERİKA’DA ORTAKLIK ÜZERİNDEN YATIRIMCI VİZESİ ALINIR MI ?

AMERİKA’DA ORTAKLIK ÜZERİNDEN YATIRIMCI VİZESİ ALINIR MI ? Soru: Yeni açılan 4 aylık bir restaurant için % 50 ortaklıkla yatırımcı vizesi başvurusu yapılabilir mi ? Bu restaurant Green Card sahibi birine ait ve aylık 30 K gelir elde ediyor. ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından…

FacebookTwitterGoogle+
Details

F1 VİZESİYLE ABD’DEYKEN SPONSOR FİRMA BULUP GREEN CARD ALINIR MI ?

F1 VİZESİYLE ABD’DEYKEN SPONSOR FİRMA BULUP GREEN CARD ALINIR MI ? Soru: Öğrenci vizesiyle Amerika’ya gittiğimizde F1 vizesi geçerliyken bir firma sponsor olarak Green Card çıkartabilir mi ? Green Card çıkartan firmada ne kadar süre çalışmamız gerekiyor ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya…

FacebookTwitterGoogle+
Details

SAĞLIK SORUNU YEŞİL KART ALMAYA ENGEL MİDİR ?

SAĞLIK SORUNU YEŞİL KART ALMAYA ENGEL MİDİR ? Soru: Eşim 20′ li yaşlarında tüberküloz-verem hastalığı geçirdi, tedavi oldu ve aradan 16 yıl geçti. Yeşil kart çekilişini kazandığımızı düşünürsek, istenen sağlık raporunda bir sorun yaşar mıyız ? ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail…

FacebookTwitterGoogle+
Details

Flaş Son Dakika Haberi-Amerika’da Yaşayan Türkler’in Bedelli Askerlik Yapma Şartı Nedir ? 01.08.2018

Flaş Son Dakika Haberi-Amerika’da Yaşayan Türkler’in Bedelli Askerlik Yapma Şartı Nedir ? 01.08.2018 ABD Göçmenlik ve Ticaret Hukuku konusunda bilgi almak için Ogmen Hukuk Bürosuna +1-212-245-70 70 telefon numarasından veya info@ogmenlaw.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. OGMEN HUKUK BÜROSU – OGMEN LAW FIRM – OGMEN OFICINA DE ABOGADO: Başta Türkiye, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere…

FacebookTwitterGoogle+
Details