Göçmen olmayan Tüccar (E1) veya Yatırımcı (E2) vizesi, Amerika Birleşik Devletleri ile ticari antlaşmaya dahil ülke arasında hizmet veya teknoloji ticareti dahil çeşitli operasyonları yürütmek veya başvuru sahibinin yatırım yaptığı bir şirketin operasyonlarını geliştirmek, yönetmek üzere gelen veya önemli bir miktarda sermaye yatırımı yapacak olan başvuru sahipleri için sağlanır.

Nasıl başvurmanız gerektiğini, başvurunun ve işlem sürecinin nasıl ilerlediğini öğrenmek için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz. 1-212-245-7070 numaralı telefonu arayarak ya da aşağıdaki formu doldurarak bizlere ulaşabilirsiniz.

FacebookTwitterGoogle+