Değişim Ziyaretçisi Programı Amerika Birleşik Devletleri vatandaşları ile diğer ülkelerin vatandaşlarının eğitim ve kültürel amaçlarla değişimlerini teşvik eder. Değişim Programları Amerika Birleşik Devletleri ve yaşam tarzını deneyimlemek için oldukça değerli bir fırsattır. Herhangi bir Amerikan Büyükelçiliği veya Konsolosluğu’na J vizesi alma amacıyla başvurmak için, belirlenmiş bir sponsor organizasyon şirketi aracılığı ile ilk etapta başvurmalı, şartları yerine getirmeli ve ziyaretçi değişim program kategorilerinden birine kabul edilmelisiniz.

Değişim programına kabul edilirseniz, sponsor size Amerika’ya girmek için gereken J vizesine dair bilgi ve belgeleri sağlayacaktır. Sponsorlar, daha önceden inceleyip seçtikleri adayları için formu düzenlemeye yetkilidirler.

Katılımcıya verilmeden önce, bu formdaki bilgiler sponsor tarafından tamamlanır. Katılımcı, DS-2019 formu verildiğinde Amerikan Büyükelçiliği veya Konsolosluğu’na J1 vizesi için başvurabilir. Katılımcılar ülke sınırları içerisinde kendi masraflarını karşılayabilecek olduklarını kanıtlamalıdırlar. Adaylar çalışma programının bir parçası değillerse çalışmaya izinli değildirler.

Gümrük Girişinde bulunan Gümrük ve Sınır Koruma Memurluğu (CBP) Görevlileri seyahat eden kişinin Birleşik Devletlere girip giremeyeceğine ve ne kadar süre kalmasına izin verileceğine karar verir. Vizenin geçerliliği, izin verilen kalma süresi ile ilişkili değildir; başvuran adayın vizesi 10 yıl geçerli olabilir, fakat izin verilen kalma süresi genelde 6 aydan fazla olmaz. Vizenin geçerliliği basit olarak, kişilerin Birleşik Devletlere seyahat edebilecekleri ve Birleşik Devletlere giriş başvurusunda bulunabilecek oldukları süredir.

Nasıl başvurmanız gerektiğini, başvurunun ve işlem sürecinin nasıl ilerlediğini öğrenmek için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz. 1212-245-7070 numaralı telefonu arayarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Değişim Ziyaretçisi Programı Amerika Birleşik Devletleri vatandaşları ile diğer ülkelerin vatandaşlarının eğitim ve kültürel amaçlarla değişimlerini teşvik eder. Değişim Programları Amerika Birleşik Devletleri ve yaşam tarzını deneyimlemek için oldukça değerli bir fırsattır. Herhangi bir Amerikan Büyükelçiliği veya Konsolosluğu’na J vizesi için başvurmak için, belirlenmiş bir sponsor organizasyon şirketi aracılığı ile ilk etapta başvurmalı, şartları yerine getirmeli ve ziyaretçi değişim program kategorilerinden birine kabul edilmelisiniz.

Değişim programına kabul edilirseniz, sponsor size Amerika’ya girmek için gereken J vizesine dair bilgi ve belgeleri sağlayacaktır. Sponsorlar, daha önceden inceleyip seçtikleri adayları için formu düzenlemeye yetkilidirler.

Katılımcıya verilmeden önce, bu formdaki bilgiler sponsor tarafından tamamlanır. Katılımcı, DS-2019 formu verildiğinde Amerikan Büyükelçiliği veya Konsolosluğu’na J1 vizesi için başvurabilir. Katılımcılar ülke sınırları içerisinde kendi masraflarını karşılayabilecek olduklarını kanıtlamalıdırlar. Adaylar çalışma programının bir parçası değillerse çalışmaya izinli değildirler.

Gümrük Girişinde bulunan Gümrük ve Sınır Koruma Memurluğu (CBP) Görevlileri seyahat eden kişinin Birleşik Devletlere girip giremeyeceğine ve ne kadar süre kalmasına izin verileceğine karar verir. Vizenin geçerliliği, izin verilen kalma süresi ile ilişkili değildir; başvuran adayın vizesi 10 yıl geçerli olabilir, fakat izin verilen kalma süresi genelde 6 aydan fazla olmaz. Vizenin geçerliliği basit olarak, kişilerin Birleşik Devletlere seyahat edebilecekleri ve Birleşik Devletlere giriş başvurusunda bulunabilecek oldukları süredir.

Nasıl başvurmanız gerektiğini, başvurunun ve işlem sürecinin nasıl ilerlediğini öğrenmek için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz. 1212-245-7070 numaralı telefonu arayarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Değişim Ziyaretçisi Programı Amerika Birleşik Devletleri vatandaşları ile diğer ülkelerin vatandaşlarının eğitim ve kültürel amaçlarla değişimlerini teşvik eder. Değişim Programları Amerika Birleşik Devletleri ve yaşam tarzını deneyimlemek için oldukça değerli bir fırsattır. Herhangi bir Amerikan Büyükelçiliği veya Konsolosluğu’na J vizesi için başvurmak için, belirlenmiş bir sponsor organizasyon şirketi aracılığı ile ilk etapta başvurmalı, şartları yerine getirmeli ve ziyaretçi değişim program kategorilerinden birine kabul edilmelisiniz.

Değişim programına kabul edilirseniz, sponsor size Amerika’ya girmek için gereken J vizesine dair bilgi ve belgeleri sağlayacaktır. Sponsorlar, daha önceden inceleyip seçtikleri adayları için formu düzenlemeye yetkilidirler.

Katılımcıya verilmeden önce, bu formdaki bilgiler sponsor tarafından tamamlanır. Katılımcı, DS-2019 formu verildiğinde Amerikan Büyükelçiliği veya Konsolosluğu’na J1 vizesi için başvurabilir. Katılımcılar ülke sınırları içerisinde kendi masraflarını karşılayabilecek olduklarını kanıtlamalıdırlar. Adaylar çalışma programının bir parçası değillerse çalışmaya izinli değildirler.

Gümrük Girişinde bulunan Gümrük ve Sınır Koruma Memurluğu (CBP) Görevlileri seyahat eden kişinin Birleşik Devletlere girip giremeyeceğine ve ne kadar süre kalmasına izin verileceğine karar verir. Vizenin geçerliliği, izin verilen kalma süresi ile ilişkili değildir; başvuran adayın vizesi 10 yıl geçerli olabilir, fakat izin verilen kalma süresi genelde 6 aydan fazla olmaz. Vizenin geçerliliği basit olarak, kişilerin Birleşik Devletlere seyahat edebilecekleri ve Birleşik Devletlere giriş başvurusunda bulunabilecek oldukları süredir.

Nasıl başvurmanız gerektiğini, başvurunun ve işlem sürecinin nasıl ilerlediğini öğrenmek için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz. 1212-245-7070 numaralı telefonu arayarak bizlere ulaşabilirsiniz.

FacebookTwitterGoogle+