ABD’DE VİZE STATÜ DEĞİŞİMİ

ABD’DE VİZE STATÜ DEĞİŞİMİ

Göçmen olmayan vize statünüzü Amerika Birleşik Devletleri’nde legal bir şekilde değiştirebilmek için başvuruda bulunabilirsiniz.

ABD’de yaşayan bir yakınınız bulunması durumunda, turist vizesiyle gelmenize rağmen öğrenci olmak istemeniz durumunda, firmanızı ve iş hacminizi büyütmek ve ABD’de ticaret yapmak istemeniz durumunda vize statülerinizi değiştirmek için başvuru yapabilirsiniz.

Statü değişikliği işlemini yapmadan önce dikkat etmeniz gereken birtakım hususlar vardır: Öncelikle ABD’de kalma amacınızla doğru orantılı olacak şekilde hangi statünün size uygun olduğunun belirlenmesi gerekmektedir. Bu noktada verilecek kesin karar, başvuru aşamasındaki işlemlerinizi kolaylaştıracaktır.

Her vize statüsünün başvuru ve işlem süreci kendi içinde değişiklik göstermektedir. Bu sebeple size uygun vize statüsü değişimi başvurusunda bulunmak ve işlem sürecinizin nasıl ilerlediğini öğrenmek için ofisimizle irtibata geçebilirsiniz.

Ögmen Hukuk Bürosu olarak alanında uzman kadromuzla hukuksal sorunlarınıza çözüm üretmek istiyorsanız bizlere 1-212-245 70 70 telefon numarasından ya da [email protected] adresinden email atarak ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.

İLGİLİ LİNKLER:

https://www.facebook.com/ayhan.ogmen.9?fref=ts

Öğmen Hukuk Bürosu

61 Broadway, Suite 3000
NY, NY 10006, USA

Tel: +1 (212) 245-7070
Fax: +1 (877) 513-8339

Enquire here

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.